Linedance och kvällsjobb

Snart dax att hoppa i bingen. Trött och hungrig. Typsikt mig att vänta för länge med att äta. Nu är det såklart inte akutellt. Viktigt att hålla i den sk matordningen. Jag slarvar med det...
 
Nåja.... kvällens roligaste var en prova-på-kväll med LineDance. Skitkul och utmanande. Gäller att försöka hitta steg och koreografi snabbt och försöka hålla det i huvudet. Att försöka titta på någon annan blev fiasko direkt. Så roligt att jag beslöt mig för att ansluta mig till en 5-gångers-kurs. Ser fram emot. Har ni inte testat innan så gör det. Oväntat roligt och en liten  utmaning på köpet.
 
Annars sen sist?
En jädra skön helg nu senast. Strålande sol och vi gläds åt att foppa-säsongen är här!
Grillat, ätit ute, städat på tomten och eldat gräs. Fikat på härligt close-by-ställe samt varit 'på lokal' med ett glatt gang förnämliga damer. Druckit mer sprit än vad det var tänkt och samtidigt sänkt medelåldern rejält på ett hak. Sprungit ett antal löprundor, simmat ett antal längder och skogspromenerat med Lex.
 
Skönt med speeduppdatering va? Nä, jag förstår att den här bloggen torkar ihop utan inlägg. Instagram är så mycket enklare och just nu saknar jag en aning inspiration för att hänga här xå. Häng med där så länge vet jag. Länk till nere till vänster här i fönstret
 
Nä, men bingen var det jag, ska sladda forbi tandborsten först och sen blir det gonatt!
 
 
 
 
 
 

Påsken 2014

Avslutad och klar, resulterade i en mängd skönt solbrända nunor, mycket skratt och fniss, god mat och dryck och framförallt härligt umgänge. Kroknade en av dagarna, ont i kroppen, illamående och allmänt slö, men det blev inget mer än just bara den dagen.
 
Rent vädermässigt var helgen en fullträff. Kanonväder från Skärtorsdagen och framöver, är fortfarande faktiskt! Våren är här och vi trivs!!!
 
Snart helg igen, jobbar lördag men det känns inte längre som jobbhelg. Förväntar mig inte direkt någon rusning på telefonen och hoppas kunna jobba undan några grejor i lugn och ro.
 
Igår ett intervallpass löpning samt 40 minuter simning, idag en timmas simning och en lunchpromenad med hunden, trodde i min enfald att jag skulle ta mig ut på en kortare löprunda xå men jag är för trött nu. Ben och armar som bly så nu får det bli kväller helt enkelt.... ''
 

GLAD PÅSK!

 
 

Söndag. Igen

Ett varmt bad senare så är jag redo för en tidig kväll. Sandra har varit hemma på blixvisit i helgen och idag har vi träffats hela tjocka fina familjen på lite grillstuge-mys.
 
Helgen började med fredags-fys. Drog på badet med H och vi gjorde en timmas längder och avslutade sen med en dryg timma i relaxen. Lyx och en perfekt inledning på helgen.
 
Utöver det har det piffats och fixats här hemma. Målat lite smågrejor, fixat lite med köket och idag har brorsan fixat belysningen. Blir så himla fint! Bild kommer vid tillfälle...
 
 

Garderobsrensning

En hemmakväll skall avslutas strax, kvar är att göra en jobbgrej som jag påbörjade tidigare men aldrig kom till skott med. Det är på kvällen den late får brott liksom.
 
Kvällen har spenderats mer eller mindre i garderoben där jag rensat och plockat ur. Nu finns det t om galgar över, och det var länge sen. Skön känsla även om 'jobbet' inte direkt syns. Det är skönt att bara veta att det är ordning innanför dörrarna. Slängt alla bra-att-ha-att-måla-i-tröjor vilket inte var helt få till antalet, fasen att det skall vara så svårt att slänga dem direkt. Det är inte många målartillfällen då jag verkligen letat fram en redan-kladdig-tröja och bytt om till den. Nä, jag kör på i den tröja jag råkar ha på mig för tillfället och VIPS så har jag visst en till målar-tröja som också skall sparas. Märkligt hamster-beteende.
 
Ingen träningsaktiviet ikväll alltså. Vilodag fick det bli. Igår blev det en långpromenad till grannbyn på 8.6 km och sedan joggade jag hem direkt. Tungt var det men det gick vägen. Inte fullt lika långt hem tror jag. Batteri-död på telefonen så jag fick aldrig loggat hela hem-sträckan´, men gissar på 7.5 km. Har ett intervallpass som ligger och väntar på mig, det får nog bli till helgen tror jag. Torsdag- och fredagkväll är intecknade.
 
Dras med ont-i-magen och har gjort det ett tag nu. Kommer och går, varierar i styrka men lämnar mig inte helt i fred. Tröttsamt och framförallt irriterande. Den enda 'kur' jag kommit på som alltid hjälper är att sitta ihopkrupen och dra upp benen liksom. Verkar inte vara mat-relaterat iaf, det onda kan komma trots att jag inte käkat nåt. Dr Roffe ordinerar cola-light-uppehåll men det tror jag inte ett dugg på, är det något jag vet att jag tål så är det just den drycken  :-)
 
 
 
 
 

Söndagsbilden

Söndag igen, ännu en helg som passerat i ett huj. Helgen startade med ett intervallpass som var tokjobbigt. Tindra och Nike som vi passat på att långa, assisterade när Roffe och jag försökte överleva passet. Nöjd och skönt trötta fixade vi fredagsmys och bänkade oss i uterummet sen. 
 
Uppe tidigt på lördagmorron och efter frukost drog jag och Nike till stan för att fixa lite grejor till köksprojektet, medan Tindra och Roffe drog kvist och röjde på hygget.... skön dag.
 
Idag har det varit hemmapyssel och köksprojektet börjar klarna. Efter en löptur och en sväng till badet så är benen redigt trötta och jag med. Soffan känns särskilt skön nu, kanske blir det lite tv-tittande innan det är dags att sova fram till ny måndag
 
Tjohoo...
 
 

April April

1a april i almanackan och jag tror inte att jag blivit grundlurad idag. Helt säker kan man ju inte vara förstås  :0)  Det har varit påstådda graviditeter på flera ställen, pensionärer som skall rastas i snöre, selfiesbilder på SAS, välkända offpistområden som skall fyllas igen osv osv...
 
Kväll i stugan iaf, mannen har kommit hem efter 80-talet mil på vägarna idag. Skönt, då börjar det bli dags för bingen, så då säger vi godnatt nu då. God natt!

RSS 2.0
Follow on Bloglovin