Trettiofyra

Vi njuter av en sista semestervecka pa Kreta. I Rethymnon for att vara exakt. Superskont... 34 grader i skuggan och ljummet hav. Kan inte bli mer somrigt an sa har.
 
Idag fyller Malin 22 bast och vi det ska vi fira med middag alldeles strax.
 
Kramar

En lördag förmiddag i mitten av augusti

Ja sakta vaknar den till liv igen bloggen. Får se nu om man lyckas hitta tillbaka till någon form av uppdateringsrutin igen så det inte ekar så tomt här emellanåt.
 
Mannen har dragit iväg på golf, som vanligt kan man säga, medan Nike och jag tar det lördagsmorronlugnt. Snart blir det frukost i uterummet och sen en tur på flyget med Malin och Simon som drar till hufvudstaden några dagar.
 
Igår var vi på ute-bio på Ede Hembygdsgård i Offerdal, Stig-Helmer-Story stod på programmet. Jättetrevligt och mysigt men så förbaskat med mygg så vi stod inte ut och åkte hemåt innan filmen var slut. Klant-jag lyckades lämna kvar mobilen men en snäll dam skulle ta med sig dem hem så att jag kan hämta den hos henne senare idag. Så snällt!
 
Nämen lite frukost då kanske!

Gratulieren

Bloggen börjar möjligen vakna till liv igen efter en lång sommardvala. Börjar med att några dagar för sent gratta brorsan som firade födelsedagen på Gotland.
 
GRATTISKRAMAR!

Då stänger vi igen då

Jamen då drar jag igen persiennerna här ett tag till igen nu då
 

Halvtidsuppdatering

Sådär, då var man inne på sin 3:e semestervecka, hälften kvar alltså  :0)
Egentligen borde jag fixa en massa bilder istället för att tråka ut er med text men är aningens lat och skjuter det där bildskapandet till 'sen'....
 
Huset är helt plötsligt tomt, eller tomt och tomt kanske det inte är, mannen ser jag någon gång ibland. Oftast skruttar han runt i kallingarna efter att ha fått av sig blöta golfbrallor. Katten och hunden e oxå hemma och just idag har jag lånat lillskrutten Joel som höll hov till strax före 23 innan han snackat klart om skogsmaskiner och dumprar.
 
Annars är det tomt. Huset alltså. Här har varit fullt av hundar, ungar och hembrygt äppelvin typ och vi har mest ränt runt överallt och ingenstans.
 
Kör ett litet axplock så här halvtid.
 
Vi har:
 
'stråkat' (återkommande sommarvecka då stans krögare flyttar ner till hamnen och kör ett lättsam pub med musik och röj) men inte vistat Yran något.
 
plockat hjortron och fixat sylt
 
byggt flytbrygga och sjösatt den med några blessyrer på kroppen som följd
 
varit på bilbingo 3!!! gånger vilket är 3ggr för mycket
 
köpt en ko på IKEA, eller iaf pälsen av en.
 
förundrat, halvt chockat iaktagit avverkningen av skogen intill huset. JÖSSES va med ljus som kommer in. Huset syns från vägen och det känns annorlunda men fint.
 
Målat, målat och målat, vindskivor, fönsterfoder mm. Hällt en halv burk färg på taket och sen inte kunnat köpa samma färg igen. Den var tydligen onaturvänlig och av värsta sorten så den är nu ersatt av 'samma' färg men naturvänliga varianten. Inte helt i samma nyans dock  :-S
 
Plockat smultron på tråd och sen raskt käkat upp dem
 
Haft svårt att andas vid några tillfällen, hastigt har det dykt upp och lika hastigt har det försvunnit. Märkligt
 
Varit till stugan och myst. INGA mygg. Jooo! det är verkligen sant. Fina goda fiskar som landade fint i magen sen.
 
Planerat för altanbygge, inte riktigt sjösatt ännu. Projektet altan alltså. Delarna finns iaf.
 
Gymnastiserat den onda armen så att det förväntade infektionen startat hoppas jag. Ont blev den iaf så nu håller jag tummarna för att läkningen startat då.
 
Haft några fnittriga dam-kvällar. Rosé och jordgubbar har varit temat oavsett om kvällen hållits här hemma eller 'ute'. Härliga kvällar och härligt sällskap!
 
Skrattat åt Lex som helt plötsligt hade en Trana på tomten att jaga bort. Inte lätt att sätta sig i respekt där inte.
 
Fikat mer än en gång i morbrors sommartorp
 
Fått modemet till tv/internet uppätet av åskan, bytt det och bytt det igen.
 
Plöjt alla avsnitt av Solsidan, för att vi pga av ovanstående varit utan tv under en dryg vecka
 
Grillat, grillat och grillat. Käkat melon och jordgubbar i ofantliga mängder.
 
Nånting sånt  :0)
 
Tjohooo... bilder en annan gång alltså
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin