Thai-torsdag

En snabb tur till en grannby fixade middagen. Thai-vagnsmat. Så gott. Och starkt.
 
Två lite slitna människor i varsin ände av huset ikväll. Jag längst österut på kontoret, och med jul-sånger klingande från youtube jobbas det kväll. Längst västerut sitter mannen och jobbar, gissningsvis med ett travlopp i bakgrunden. Vi möts runt tandborstning vid midnatt någongång i bästa fall  :-)
 
En liten snabb resumé sedan sist kanske:
 
  • En biokväll: Dum Dummare 2 - rolig på sina ställen. Tönthumor men det passar mig bra  :-)
  • Fika hos Ida i hennes fina lägenhet och helt sådär bara apropå fick jag vinflaska-present. Tack gumman <3
  • Mörkerpromenad i skogen med man och hund
  • Kvällsjobb Kvällsjobb och Kvällsjobb
  • Julkransmys och fika med Elin och gullungarna. Eller små och små... nåja.
  • Söndagsfika hos pappa och mamma med hela familjehögen

Å vips så är det snart helg igen. Sandra och Dan rullar hemöver igen och då passar vi på att ha kusin-pyssel, Annars skall vi hinna med en surströmmingsmiddag (!) och lite fix här ute medan det är dagsljust.

 

Veckans Lex: Stella på besök (Fredriks unghund av typen energirik) och vi drar ut på skogspromenad med dem på kvällskvisten och Stella som mest hänger i alla diken behöver duscha när vi kommer hem. Mannen påbörjar det. Då inträffar något märkligt. Avundsjuka Lex skall helt plötsligt också duscha och tränger sig in på badrummet han  också. Hunden som vanligtvis försöker smita när dusch eller bad kommer på tal. Mannen tar fram en handduk till Stella, som Lex skyndar sig att lägga sig på. Här pratar vi snål och missunsam i den högre divisionen  :-D

Tjohoo... välkommen fredag

 

 

 

Gravad lax och Lena Ph

Bild från en rolig kväll på Holiday Club med kollegor. Vi käkade säsongens första julbort och tjoade oss igenom en skitbra julshow med artister som Ebbot, Lena Ph, Timbuktu, Ace Wilder och Miriam Bryant. Lägg till självaste Lasse Berghagen xå. En udda fågel i sammanhanget får jag säga.
 
Jättebra julbord och show och en rolig kväll med kollegorna och en hel del andra 'kändisar'. Spontandisco i foajen till hotellet avslutade kvällen sen  :-)
 
 
 
 
 
 
 

Fars söndag!

9e November och fars dag! Klockan är tidigt för att vara helg men efter att ha släppt ut Lex en sväng så piggnade jag till.
 
Har varit krasslig alldeles för många dagar nu, vet inte om det är febern som inte vill lämna min kropp helt som också gör mig trött och orkeslös eller om alla kroppens muskler förtvinat i protest mot att jag i princip bara legat i soffan sen i måndagskväll. Hostan är här också, men det tar jag som ett litet besked om att förkylningen nu är på väg att dra vidare till någon annan.
 
Vi delar huset med Sandra och Malin den här helgen. Så mysigt att ha dem hemma. Vi längtar ungefär lika mycket till advent och jul alla 3 så igår smög vi igång 2011-års julkalender 'Tjuvarnas Jul' på dvd och käkade frukost till några avsnitt för att få upp stämningen. På fredagkvällen kvällsfikades det lussebullar och pepparkakor. Dock ingen must, nä det vore att gå för långt  ;-)
 
Idag blir det en tur till Dvärsätt för att fira alla pappor där, både min och deras.
Älskade finaste pappa! Ingen slips och Inga kalsonger i år. Nä det blev revybiljetter till Alsenrevyn inkl skjuts fram och tillbaka, nästa söndag. Tror att han kommer gilla det!
 
Nä, kanske jag ska trolla fram frukost och försöka dra upp resten av familjen i min tidiga söndagsmorron  :-)