Tassen

 
Oj vad jag önskar att jag hade haft möjligheten att fota vargen.
 
Eller möjligheten hade vi, den första gången den visade av sig var ingen beredd såklart och när vi sedan lite smått skärrade och spända halvt på skoj gick och sa till varandra 'tänk om den är här alldeles intill och bara iakttar oss nu' osv och också hade kameran beredd och den faktiskt också var alldeles intill så hann vi aldrig med innan den försvann iväg.
 
Den enda mine i den här formen är ett foto av tass-avtrycket i snön där den gick over första gången.
 
 

Turné

 
Det blir längre och längre mellan inläggen och jag fattar att det är trist, ni får hänga med på Instagram istället. Där blir det iaf några uppdateringar då och då. Liksom lättare att bara dra iväg en bild i farten.
 
Skönt att ligga sitta i uterummet, i 'vanliga' hörnet, med dator i knäet, Pixel hoprullad intill och med ett stort glas kall juice och känna hur bra jag har det. Hur bra det är borta och hur bäst det ändå är hemma.
 
En vecka på turné med början hos Sandra och Dan i Stockholm. Mötte upp mannen som kom släntrande från Skottland och en vecka med dimma och golf.
 
Huvudstaden bjöd verkligen upp till sommardans. 25-30 grader varmt i skuggan hela helgen. Utefrukostar, grillmiddagar, glass-pauser blandat med loppis, museibesök mm. En rolig helg som inte helt oväntat tog slut för fort.
 
Vidare på turnén och vi hamnade i Sälen för några jobbdagar där tillsammans med fina kollegor. Roligt att byta skrivbord ibland. Fint väder även i Sälen om än ganska mycket kallare. En av kvällspromenaderna bjöd på den mest häftiga natur-upplevelse jag varit med om: Vi såg en varg på en promenade uppe på fjällkanten runt 'Högis'. Fy fasen så häftigt!... och lite läskigt får jag medge. Den upplevelsen är sparad i minnet för alltid.
 
 
 
 
 
 

Försenad söndagsbild

Tisdagkväll... sitter i uterummet, njuter av ljuset, fågelkvitter och ett avsnitt av 'Arvingarna' på svt-play. Skön kväll. 
 
Fint väder har vi fortfarande, startade redan i helgen och jag håller tummarna för att det fortsatt håller i sig. Svältfödd på sol och värme som vi är. 
 
I lördags hade Ida sin dansavslutning, var där och kikade. Hon har dansat med en helt ny dans-skola detta år, så lite annorlunda var det men ändå ett bra arrangemang. Duktiga tjejer och killar och det var roligt att se dem...
 
Jag är gräsänka denna vecka, mannen är på golf-semester och jag åker till Sandra och Dan på torsdag kväll så möts vi där för en Stockholmsweekend. Längtar.