Powderstation Lindvallen

.... OK, intensiv 2-veckorsperiod är härmed officiellt inledd. Får se om det blir hemfärd under helgen eller om det blir jobb även då.

Halkade hit på bitvis glasblanka vägar. Nysnö som blivit packad och nersliten. Snön fortsätter vräka ner så här är det julkänsla. Iaf ute. Inne i vår stuga är fattas tyvärr den känslan. M har tänt ljus så vi försöker få fram stämningen så gott vi kan.

Nä, tillbaka till kvällens kvar-att-göra så vi kommer någon vart i 'träsket'...

Skön måndagkväll allihopa...

Kvällens kram går till Sandra som inte fått ett jobb som hon hoppats massor på. Det finns fler och andra saker att göra gumman!

Äntligen klart...

eller som vanligt så finns det lite småfix kvar fortfarande. Som att måla stolarna en, två eller kanske t om 3 ggr till... Nöjd iaf och idag så ska vi fira lite med adventsfika i eftermiddag.

Mys!

Som alltid

eller göra nå´t annat det är frågan den här morronen då jag ska försöka bringa ordning i mitt hem. Som alltid i köket innebär rött rött och rött inför julen. Nå´t annat skulle kunna innebära helt vitt eller brun/guld-tema.

Ska funderas på detta en liten stund till medan en skön frukost intages. Ida sover som en stock. Det går knappt hitta henne i stöket på det rummet men jag hör att hon ligger därinne ;-) Hoppas på att det blir lite ändring där oxå under dagen.

Lex nya favoritställe här hemma är kökssoffan. Han har alltid gärna velat smyga upp där när vi sitter runt bordet, för att få vara med liksom. Numer går han dit och lägger sig helt på egen hand oxå. Det har han gjort nu så jag ska ta och ansluta mig till gemenskapen jag oxå. Tar med en kopp kanelte och en macka. Gomorron allihopa!