Imorron

e en annan dag och då väntar det som blev ogjort i fredags. Gruvsamt. Igen.

Njaeee

Kolla här...
Vad tror ni. Har hon verkligen varit hit? Gick fortare än väntat isf  :-) Men som den sanna norrlänning man är så ställer jag min aningens tveksam. Kanske det finns en eller ett par allierade måntro? Ett litet test är nog på sin plats, eller test förresten. Det kommer bli förhör känner jag. Ett rejält förhör med praktiska exempel  :-) 

Är det inte Bingolotto vid 18-tiden på lördagkvällarna förresten?

Söndagsbilden

Tillbaka på hemmaplan igen. En skön skön helg i stugan avklarad och nu kan man leva gott på det ett tag :-)

Massor med bottenlös snö gjorde skoteråkningen anpassad enbart för leder och redan uppkörda spår. Verkar inte ha töat mer än två minuter under hela vintern där uppe...

Roffe och jag måste nu gottgöra Fredrik massor. Den kraken blev tvungen att sätta sig i bilen och åka nära på 20mil för att rädda oss ur en nödsituation: Audins dörrar gick i baklås med oss på utsidan, hunden på insidan och med motorn på tomgång!!! Guuud så snällt att komma upp med reservnycklarna! Tusen Tusen Tusen Tack!

Medan vi väntade tog vi och bjöd in oss på kaffe hos M som trots att han egentligen var på väg ut på en skotersväng värmde på en panna och höll oss sällskap en stund. Tusen tack till honom oxå!

Nämen nu är mitt bad bubblande och hett. Ljusen är tända och här skall läsas deckare i skummet. Skön söndagkväll allihopa!