Lyssnat

Många ljudböcker har passerat mina öron på senaste tiden. I olika genrer. Jag gillar allra bäst deckare. Gillar att det finns en gåta att fundera på genom bokens kapitel t ex. 
 
Nu har jag lyssnat igenom flera böcker av helt annan karaktär och måste säga att om ni är det minsta lilla historie-instresserad så rekomenderar jag Bea Uusma´s 'Expeditionen Min kärlekshistoria'. En kort bok, drygt 3 timmar att lyssna till och intressant och faschinerande och jag lyssnar igenom den i ett streck. 
 
Boken handlar om Andre´s Polarexpedition och vetenskapliga detaljer vävs skickligt och intressant ihop till en berättelse. Lyssna eller Läs!
 
Martina Haags bok 'Det är något som inte stämmer' är som jag ser det hennes uppgörelse med sin exmake i en infekterad skilsmässa. Parallell-spåret i boken, en del där författaren befinner sig i obygden långt upp i fjällvärlden är lite märkligt och jag hade kunnat hoppa över just den. Boken är hursomhelst värd att lyssna till. Jag har en helt annan bild av 'Historieätarna' samt 'Julkalendern 2015' efter att ha läst boken.
 
 
 
   
 

Söndag lunch

Lördagen försvann i någon slags feberdimma. Jag är förkyld som tusan och lite skranglig men hasade mig ner på sjön och satt i solen en stund igår. Så härlig den är, vår femte årstid! Kallt på nätterna och takdropp på dagarna. Ljuset är viktigt, de långre och längre dagarna! Älskar!
 
Uterummet blir varmt xå, så någon slags halvpremiär har jag haft därute. Slumrade gott under duntäcket med ljudbok i örat. Golvet är fortfarande ganska kallt, men kanske kör vi ordinarie säsongs-invigning i påsk. Hoppas...
 
 
Nu är det söndag lunch som sagt och jag är hemma för att rasta jycken. Mannen är på sjukan med sin onda mage. Igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Stackarn. Vi drog in i natt efter x antal timmars vandrande här hemma fram och tillbaka. Nu väntas det på provsvar samt röntgen
 
Trevlig Söndag på er!
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin