Tolvhundrafemti

Ont i magen idag. Luch intagen nere på Åre strand. Kycklingsallad. Skönt höstväder. Hunden på dagis hos farmor och farfar. Katten spårlöst försvunnen.

Ungefär så

Höstfeeling


GRATTIS ÄLSKADE MALIN

Hurra hurra hurra för Malin som fyller 21 ida´

Vi har firat stordelen av dagen i bilen faktiskt, på Europaväg 14. Från och till Birsta i Sundsvall. Jojo. Malin shoppade  mycket fint och med bilen full av grejor återvände vi till metropolen Dvärsätt för lite momma-och-moffa-fika på kvällskvisten. Färdigfirat för idag.

Min mage e inte helt OK. Ont. Lite lömsk sådär och inte riktigt att lita på. Lex-puffen är skön att 'bo'. Där kan jag kura ihop mig precis det som behövs för att det skall sluta göra ont. Ibland undrar jag om det skulle kunna vara mjölk som får detta att hända. Men det är ojämnt isåfall för igår gick det fint med filfrukost men inte idag då. Och inte i torsdags då det började för den här omgången. Det får vara min teori ändå. Jag håller mig från mjölkprodukter ett tag.

Ska försöka få tillbaka puffen igen. Lex verkar också ha lite ont i magen. Han har iaf kurat ihop sig i puffen ser jag.

Undrar en grej förresten. Efter att ha packat upp ett inköp från Lindex ser jag en liten tub med ansiktskräm från Oil of Ulay längst ner i påsen. En överraskning! Trevligt tänker jag. Ända till jag läser nåt om super-duper-extra-deluxe anti-wrinkle serum. Va fan? Noterade dessutom att Malin inte fick någon.
Eftersom 'stor-datorn' (och neeej Martin, det är inte någon gammal cobol-maskin som tuffar i källaren) skall packas ner och skickas på service så är photoshop icke nåbart så får jag återanvända en gammal bild. En gammal bild på ett ännu gamlare foto. Det har gått några år om man säger så  :-D

Lägesrapport: 27 augusti 2011

Jahaja... den första arbetsveckan klarades av galant. OK, lite fusk eftersom vi Kick-Off-at och därmed förkortat veckan med några dagar. Men ändå. Det gick fint.

Kick-Off i Sälen för 300-400 personer, massor alltså, jättekul och trevligt och en del personer har fått ett ansikte. En röst och en mailadress har de haft sen tidigare men blev mer komplett nu. Intressant.

Sen blev det raskt vidare till Sundsvall. Trav idag med mannen och IKEA imorron med mellandotter. Massor av mil i bilen på kort tid. Imorron är det så att världens bästa malin veronica fyller 21 år. Hipp Hipp Hurra i förskott säger vi nu  :-D

Nä, fru Tröttlund ska ta och sova nu tror jag visst.

Tankar hos en kollega som ligger på sjukhus och inte mår så toppen!

AC/DC

Å där! Skiftar vi kategori och slänger oss direkt till det som jag sällan kan höra mig less på.
Den första kanske har en av tidernas bästa rock-intron. Detta är absolut inte bästa klippet, vill man ha mer musik-kvalitet så ska man välja ett annat. Bästa sköna konstert-stämningen finns här iaf:
Det här introt är inte heller så tokigt:
OK, kanske börjar likna ett Youtube-bibliotek det här, sista kommer här:Old Time Rockn Roll

Musikkväll tydligen ;-)
Det här är en gammal klassisk cover-klassiker. Lite väl mycket Stråket 2011 över den ;-) men rätt skönt gung. Lite old fashion känns rätt ikvällJust take those old records off the shelf
Ill sit and listen to em by myself
Todays music aln t got the same soul
I like that old time rock n roll
Dont try to take me to a disco
Youll never even get me out on the
In ten minutes Ill be late for the door
I like that old time rockn roll

Still like that old time rockn roll
That kind of music just soothes the soul
I reminisce about the days of old
With that old time rock n roll
Wont go to hear them play a tango
Id rather hear some blues or funky old soul
Theres only sure way to get me to go
Start playing old time rock n roll
Call me a relic, call me what you will
Say Im old-fashioned, say Im over the hill
Today music aint got the same soul
I like that old time rock n roll

Still like that old time rockn roll
That kind of music just soothes the soul
I reminisce about the days of old
With that old time rock n roll

Feel-Good

Tror att jag länkat det här youtube-klippet tidigare för låten är långt ifrån ny men det är en riktig feel-good-låt och därför platser den här igen. Och igen  :-)

Belyser den sanning som säger att det är de minsta sakerna som spelar störst roll

Originalet här: http://www.youtube.com/watch?v=e4ujS1er1r0&ob=av2e (gick ej bädda in)


Semestersöndag

Hemma igen, har laddat hallen med en massa tvätt och stök, min första jobbmåndag på läääänge imorron. Hur jag ska ta mig upp på morronen har jag inte listat ut än inte heller hur jag skall få min lekamen att fatta att kl 23 är rimlig tid för godnattsaga... Dygnet är satt ur spel här hemma  :-/

Semestern avslutade vi med en road-trip och massor av mys med Sandra och Dan i deras jättefina lägenhet i Väsby. Solsken och fint så vi har förlängt sommaren en aning... Tråkigt att vinka hej-då men hoppas vi ses snart igen.

Hemfärden gick genom landet i spöregn, precis alla 60 mil med vindrutetorkarna på full fart... Väl hemma fick vi go-fika hos mamma och pappa med la-familia. Perfekt avslutning på bortavaron.

OK, en ny bortavecka på gång. Drar till Sälen för lite kick-off och trevligheter, så det är läge att kolla igenom tvätthögarna nu och kolla jobbväskan och trimma telefonen för nu jädrar kör vi en säsong till hörrni!


Grattiskramar till Ida som fyller 17 idag

Vi är på resande fot och detta är ett tidsinställt inlägg men vi firar efter vägen  ;-)


På en tisdag

Fredagsfräckisar behöver inte komma på en fredag. De kan dyka upp på en tisdag också. Ibland

Hittat på facebook:KAXIGT

Tre mus satt på puben og skrøt av hvor tøffe de var.
– Æ e no så tøff at æ bruke musefella som benkpress, sa den første!
– Æ e no så tøff at æ drekk rottegift te frokost, sa den andre!

Da begynte den tredje musa å gå mot døra.

– Kor har du tenkt dæ henn, lurte de andre musene.
– Heim og pul katta...

Blixtar och dunder

Kurar i Timmervallen och hukar för ett hejdundrande åskväder....

Imorron lite jobb, förhoppningsvis räcker det med imorron men skulle kunna dra utöver mot onsdag också. Hursomhelst så drar vi vidare söderöver sen. Mot elStåkkhålmo.

Nu blir det tandborsten och lite skvallerblaska och förhoppningsvis lite sömn sen, klockan står på 7 imorron. Man undrar ju. Hur det ska gå.


GRATTIS TILL ANDERS IDAG

Grattiskramar till Anders som alltså fyller år idag. Firade igår bland annat med att åka ring i en allt annat än gästvänlig sjö. Blåste redigt och var kyligt i luften. Vattnet desto varmare förvånande nog.

Idag står på schemat att fixa färdigt en jobb-dokumentation som jag haft 6 veckor på mig att fixa. Hmm... sista minuten alltså.

Ett mini-semester-avbrott sker imorron och på tisdag då jag sticker till Sälen på ett möte. Drar sen vidare ner mot Sandra sen vidare söderut. Det blir ett härligt avslut på semestern hoppas jag.

Dokumentet behöver alltså vara klart till ikväll, så jag antar att det bara är att sätta fart då  :-)

Förskott

Imorron fyller världens bästa lillebror år... vi tar ut lite firande i förskott och grattar samt kalasar lite idag så att Hanna och Joel hinner vara med och fira eftersom de åker mot Ön imorron


Dryga veckan kvar

Har drygt en hel veckas semester kvar och njuter för fulla muggar. Känner ingen panik men visst skulle jag kunna semestra i 6 veckor till. Lätt. Plättlätt.

Som den kvällsmänniska jag är så är dygnet aningen på sniskan just nu och ska försöka kravla mig tillbaka någolunda mer likt jobb-mode så att säga. Behöver nog veckan på mig.

Skogen är full av blåbär och hallon och har gjort en sväng i em men utan hink vilket var ett misstag. Kör en repris på den promenaden imorron då istället.

Nä, dags att pallra mig härifrån, Ida bjuder visst på jordgubbar och glass  :-D
Niohundra


Jubel och fanfarer, serpentiner och ballonger....

Detta mina vänner är värt att avbryta semesterstatusen här på bloggen för. Ni börjar ana att det är något stort nu va? Parampampampaaaaaa... trumvirvel och ett litet trumpetsolo

JAG HAR BAKAT BULLAR

Jooo visst, det är sant och jag har inte knarkat eller druckit en massa rosé (jo igår iofs). Tog helt enkelt och slog till på ett bullbak. Ni förstår storheten i det här hoppas jag! 

Om det nu va någon som såg mig hastigt åka iväg till mamma för att låna mjöl, eller lite senare knacka på hos grannen för att få tag på pärlsocker så kanske vi kan enas om att låta det vila i glömskans förlovade land. OK?

Hur de smakar och ser ut? Det är ett heeelt annat blogginlägg. Faktiskt.

Nu låter vi den här händelsen få ha sin plats. Helt obefläckad och fin


RSS 2.0
Follow on Bloglovin