Söndagsbilden

Söndagkväll, brasan sprakar, några ljus är tända och det kollas på 'Livstid' på tv. En skön helg är under avslutande och det är dags att samla ork till tidiga mornar i en ny arbetsvecka.
 
I går hängde vi i solen hela dagen, först här nere på sjön hos oss och sedan drog vi iväg till grannsjön och fortsatte njutandet. Avslutade dagen hemma med lite kvällsfika när Sanna kommit med tåget.
 
Idag söndag har det varit mulet och lite grått väder, startade upp med joggingpass och fortsatte sen med lite innejobb följt av simning samt barnvagnspromenad och fint sällskap.
 
Min bil har gått sönder, något med kopplingen och det har Anders och Hanna grejat med hela dagen, medan jag själv förlustat mig med annat alltså. Har sån himla tur, och är så tacksam för hjälpen  <3
 
Nu dags att återgå till filmen...
 
Bild på Lex och Sanna som sitter ute  och gör läxorna  :-)
 
 
 

Joel-citat

Det dräller roliga uttalanden, påståenden och frågor ur munnen på finaste Joel 4,5 år. Det senaste var när han absolut skulle ut och promenera så vi tog hunden och gick. För att vara säker på att vi inte skulle gå hemåt direkt igen så tog han i och sa att han ville promenera ända till kyrkan (några kilometer bort).
 
Jag försöker avstyra det hela genom att säga det kommer ta hela natten och att jag inte orkar gå så långt osv....
 
Tar något ögonblick innan han svarar:  "du kan ju åtminstonde försöka"
 
 
 
 

Vemdalen-turn'e

Hemma igen. Solfräknar på näsan, ganska trött men nöjd och glad har jag landat här hemma i uterummet. Katten snusar intill och hundens och hans husse snusar i soffan några meter längre västerut. Lite ont i magen, så det är skönt att ligga 'ihoprullad' härute och bara vila. #Topp
 
Har varit i Vemdalen med jobbet några dagar. Vi har haft det förträffligt som vanligt och Vemdalen levererade precis som förra året, en finfin upplevelse, kanonväder och supertrevligt boende. Vi har trivts tillsammans igen och har själva fått välja aktivitet. Jag gissar att vi kommer önska ytterligare en repris nästa år.
 
Roffe (som också varit till Vemdalen med jobbet) och jag stannade kvar en stund extra idag. Tog en vesseltur upp till Jaktstugan för en skön eftermiddag i solen. Härliga vårvinter!
 
 
 

Long time no see

Jahaja... länge sedan nu igen. Va tusan vad det ska va svårt att hålla igång bloggen  :-/
 
Så, vad har hänt? Kanske inte så överdrivet mycket egentligen.
 
Ledig idag eftersom jag jobbar helg och dagen har varit fulltecknad. Gäller att passa på. Promenerat och fikat i grannbyn, åkt skidor, klippt mig, fikat med stadsfolk, tränat och sen simmat, kvällsfikat och nu alldeles nyss snabbskottat lite ute på gården. Snön vräker ner och jag ropar HURRA,,,,
 
Sådärja. Speedsummering av dagen. Övriga dagar som jag nu tappat bort återkommer jag till om andan faller på  :-D
 
 

Söndagsbilden

OK, veckans sista dag och en sammanfattning av veckan kan vara på sin plats.
 
Måndag och Tisdag hängde jag med brorsan och hans kids i Åre. Vi bodde på Brunkulla, åt god hamburgare, bowlade och spelade minigolf och mådde gott. Vi tog oss också ett eftermiddagsbad på Holiday med Elin och stack sen hem till Ytterån där Roffe bjöd på Semlor.
 
Onsdagkväll drog vi till Dvärsätt för en löprunda som vi sen avslutade med lite fika hos pappa och mamma.
 
Torsdagkväll hängde vi kvar i Åre med Sanna och gick på Supper för att äta gott på kvällen. Gott som alltid och värt ett besök för er som ännu inte provat.
 
Fredag-em fick vi skitgod middag hos Tova som fyllde år och tanken var att vi skulle hänga lite nere på Arenan och kolla på Worldcup men mannen kände sig hängig så vi drog hemöver direkt efter firandet.
 
Igår lördag var det som sagt brorsans födelsedag som vi firade i Dvärsätt med finfin middag, löpträning, simning och en hundpromenad blev dagens sammanlagda motionsbedrift.
 
Ungefär sådär. Då har vi checkat av den här veckan och kan välkomna en ny oskriven  :-D
 
 
Bilden är brorsans

Grattiskramar

Idag firar vi brorsan på födelsedagen och igår skulle min mormor fyllt år så hon får en extra tanke idag.
 
Tidig morron här i Ytteråskogen, onödigt pigga för att vara sovmorronslördag. Huset blev städat i en väldans fart iaf och sen drog jag iväg på en timmas simning. Det var fler som gjorde samma sak. Hängde på badet alltså. Jösses va med folk.
 
Sen iväg till brorsan på födelsedagsmiddag. Supergott att äta med finaste familjen som sällskap. Tindra och jag avslutade födelsedagskalaset med lite löpning.
 
Nu är det kväll här i stugan, mannen rasade nyss i säng och jag tror jag skall göra detsamma. Inget särskilt planerat imorron och då kan man ju alltid börja med en sovmorron  ;-)
 
 

Officiellt vår

Söndagkväll och jag är uppkrupen i soffan. Skönt trött efter en dagstur upp till stugan. Jag och Sanna skidade och Roffe rastade Arcticen under tiden. Massor av snö och väldigt mycket vinter. Dimma och dis så någon sol lyckades vi inte få se men skön tur ändå. 
 
7 kilometer varav  5 av dem uppför, bakhalt som fasen har tagit på armarna som nu känns långa och trötta. Ingen mer aktivitet här ikväll. Tvätthögen får ligga där den ligger. Det som är kvar av middagsstöket får också göra det, viktvätten likaså.
 
Här blir det soffvila i skön värme från öppenspisen och med iskallt vatten att dricka.
 
Skön söndagkväll på er!
 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin