Stormen i antågande

hemma igen, skönt, men hade förträngt all disk som blev kvar efter 'födelsedag'-fikat i måndags kväll. Nu är det gjort iaf. Katten tyckte det var skönt att se mig. Sprang runt fötterna som bara hungriga katter kan göra. Jag bortser helt från att det finns en möjlighet att hennes glädje bara bestod i att det kom hem en säck med kattmat.

Fredag imorron och Svea, Stina eller vad tusan hon nu heter är på väg. Hörde på radion att det redan var en mängd hushåll som var utan ström pga av stormen. Det har börjat blåsa här oxå och jag skall gå ut en promenad. Har längtat efter en skön promenad i busväder. Extra skönt att komma in sen.

Lägesrappor i övrigt:
-- ingen lunch eller middag idag. Starkt jobbat, hur var det med det nya livet egentligen? *fnys*
-- en vecka med mindre cola-light än tidigare genomsnitt. Har läst i tidningen att jag kissar aspartam och det vill jag inte, för då dör fiskarna i havet eller nå¨t.
-- min konsumtion av apelsiner har inte minskat det minsta. Stöddricker juice desstuom, det var väl f*n om inte blodvärdet gått upp. Skall kolla i morron om jag hinner
-- Personalfest i antågande, dansbandstema, vad tusan skall jag ha på mig?

Nu, promenad, dusch och ev en stund bland kuddarna i soffan... imorron F R E D A G!

Another day at the office

has gone by and I longing for wacation. Har kollat på S´s resedagbok och är nu våldsamt avundsjuk på sommar, sol, värme, palmer och böljande hav. Inte helt likt en vintermänniska som jag kanske, kanske det är mer än gråa hårstrån som dyker upp samtidigt som åren går  :-)

Misstänksamt

snabbt blev vi klara ikväll. Tänk att man inte kan glädjas utan att själv lägga i lite smolk i bägaren iform av misstänksamhet. Är det erfarenheten eller pessimisten som har talat då månntro?

Nåja, jag har kollat på Achmed, den döde terroristen på YouTube, jag tycker den här är sannslöst rolig

- you´re dead
- no I´m not, I feel fine
- but your all bones
- it´s just fleshwounds

- if this is paradise, I´ve been screwed

-hello, I´m Lindsey Lohaan