Stök och bök

Måndagkvällen börjar ta slut. Som många andra som ville se fenomenet supermåne/blodmåne som inträffade tidigt imorse så var det segt att kliva upp när alarmet ljöd högt och tydligt. Långledighelg bättrade inte direkt på oddsen för att vara pigg   :-)
 
Sandra och Dan har bytt adress så helgen har spenderats hos dem med flytt-stök-och-bök. Jättefin lägenhet men irriterande dåligt städat av de som flyttade ut. Riktigt skabbigt bitvis. Nåja, de är på plats nu och har det så fint. 
 
I lördags hade de ordnat biljetter till en skithäftig show på Maxim-teatern. Henrik Fexelius med sin show 'Box'. Den var jättebra och vi gick alla därifrån med en hel mängd frågor av typen 'hur gick det till?' Ordentlig mindfucking är min bästa sammanfattning. Gå och se om du har möjlighet!
 
Innan föreställningen blev vi dessutom bjudna på middag. Topp-lördag  :-)
 
 
 
 
 
 
 
 

Framme

Framme på plats hos Sandra och Dan. 60 mil gick snabbt trots 1.5 timme i supertjock dimma. Nu ska här flyttas, städas och fixas. Spännande att se nya bostaden imorron (läs idag).
 
Vad har hänt sen sist... nä, har nog inte hänt så mycket egentligen. En skogstur med Lex och plockade lingon. Praktiskt att bo i skogen ibland. Rensat, syltat och klart. Vinterförrådet i säkert förvar i frysen. 
 
Fotboll igår. ÖFK tog 3 poäng till i jakten mot Allsvenskan. Ny hemma-match nästa söndag. Spännande detta  :-) 
 
Nä, lite sömn på det här så  :-)
 
Trevlig Helg!
 
 
 
bild som inte på något sätt hör ihop med dagens inlägg utan tjänar bara som prydnad eftersom inlägg utan foton känns förjädra magra  :-D
 

Snabbt

Söndag kväll och jag skall bara göra en snabb jobbgrej och sen blir det täcket i uterummet. En kopp thé och sista avsnittet av 'Mammon' på svt-play. Spännande...
 
Veckan har gått snabbt. As usual så att säga. Några dagar i Sälen i en av de mest effektiva spöregn jag upplevt. Halva Lindvallen under forsande vatten efter en natts regnande. 
 
Sandra och Dan har varit hem en kortis i helgen så vi har hängt. Kollade på när ÖFK mötte Sirius. Fullsatt på läktar´n och nytt publikrekord. Matchresultatet 1-1 tycker jag var missvisande. Andra halvlek kunde bjudit på iaf ett par ÖFK-mål till. Nåja. Några matcher kvar att plocka Allsvenska-poäng på. 
 
Lördagkvällen drog vi in till Ida´s lya och åt hämtmat och kollade på tv. Surströmmingsskiva här hemma i Ytterån som vi försökte undvika i möjligaste mån  ;-)
 
Dvärsätts-fika idag med finaste <3 och äntligen kunde Emma få sina presenter. Vi missade skruttungens födelsedag tidigare i veckan. 
 
Dragits med huvudvärk hela dagen och till det något slags nackspärr. Kanske var det för kallt på läktar´n i lördags? Sovit en stund på em och det känns bättre nu iaf. 
 
Ja men OK, då avslutar vi denna vecka och den här sönda´n. Välkommen måndag!
 
 
 

Vår Gotlandstös

Hurraaaaa för Hanna idag. Hon fyller ganska jämnt kan man säga och har därmed kommit ikapp alla oss andra och det känns ju skönt  ;-)  Jag antar att Emma och Joel både sjungit och målat många fina teckningar idag 
 
 

Lördagsmorron

Helgmorron, de bästa av mornar. Just idag uppe tidigt och käkade frukost med mannen som drog på golftävling. Täcket i soffan och två obläddrade tidningar senare så är det nu dags att dra till stan för några ärenden. 
 
Jobbveckan har spenderats mest i Sälen och det har varit riktigt sommarvarmt flera dagar. Utelunch två dagar i rad. Vilken bonus!
 
Apropå härligt väder så drog vi in till stan igår för att njuta av lite ytterligare sol. Landade på ett utehak för en bärs medan solen sakta sjönk ner bakom Gustavsbergbacken och det väldigt hastigt blev kyligt. Drog vidare till nyöppnad sportbar Allstar
 
Ute är det gråkallt men upphåll
 
 

Jubilar

Idag fyller min goa pappa år  <3  Hjärtligt grattis pappa! Vi älskar dig och idag är det din dag, bara bara din dag  <3
 
 

Mitten av september

Söndagkväll. Igen. En hel vecka har passerat efter semester´n och allt känns som vanligt  :-) Imorron måndag igen, också som vanligt.
 
Har varit till stugan och pysslat lite, myst och mått gott. Soligt och fint men ingen fisk, trots ett par varv runt sjön med båten. Gamlingen sprang både dit och tillbaka och blev inte nämnvärt stel. Planen var att han skulle få åka 4-hjulingen hem egentligen men han var så pigg i benen och flåset så det behövdes inte. Älskade gamlingen trivs så gott däruppe...
 
Fint väder här hemma idag, har varit ute och pysslat med den mer eller mindre överväxta trädgårdshörnan av tomten. Uaaa... där finns att göra nu efter en sommar helt utan kärlek. Blir höstens uteprojekt att röja upp där tror jag...
 
Nä men då var det dags att kika på 4e delen av 'Mammon' då, jag kryper upp bland kuddarna i uterummet och avslutar veckan med det
 
Ha en skön söndagkväll och en jättefin vecka!
 
 
 
 

Torsdag kväll

Vilka härliga dagar vi haft den här veckan! Soligt och fint, faktiskt varmt också. Hemmet är behov av städ men det får vänta. Skulle vara förfärligt att slösa bort dyrbar ute-tid till sånt  :-)
 
Snart har min första jobb-vecka efter semestern passerat. Vid det här laget så är jag med i matchen igen, kändes som jag satt ett par dagar på läktarn innan  jag vågade mig ner igen. Att ta mig upp på morronen är min största utmaning. Eller om det är att komma i säng i tid möjligen... 
 
Igår speedfirade vi Malin som fyllt år medan hon haft semester och innan det gick jag en promenad medan mannen hängde på golfbanan. Ny fin promenadslinga som jag gärna går igen. 
 
Ja men då kör vi fredag då. Tjohoooo
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin