Kvällen är ung

fredagkväll då igen. Samma härliga känsla som vanligt!!!
Nu en dusch eller nej, det får bli ett bad förresten. Med tända ljus... Det är en värdig inledning på helgen tycker jag. Japp så får det bli

Ha en skön fredagkväll!

Brev till magen

Hej Magen!
Jag har länge funderat på vad som får dig att blir tjurig då och då och med väldigt ojämna mellanrum. Kan inte säga att jag kommit någon vart i mina funderingar. Allt som oftast då jag tycker mig se ett mönster i detta så verkar du tjura ihop på helt andra grunder och i helt andra sammanhang.

Detta med ditt tjurande har alltid gått i perioder. Ibland långa långa stunder helt utan tjur och då har jag liksom glömt bort mina teorier från sist och jag måste börja om med min egna medicinska utredning igen. 

Skulle vilja att vi kunde bli bättre vänner framöver så vi kanske ska betrakta det här brevet som något slags försök till försoning oss emellan.

Nu har du tjurat oftare ett tag igen, från under ett längre tag varit glad. Igår t ex, vad tusan var dåligt då? Jag åt en ost och skinkmacka till frukost, och en cola-light förstås, den dagliga dosen. Innan lunch började du tjura, varför? Det onda blir enbart bättre om jag sitter eller ligger ihopkrupen som en mask utan att röra mig en stund och är oftast bra sen. Såklart kan jag inte göra det på jobbet hur som helst. Det tar för lång tid att tjaffsa med dig om det här och det irriterar mig att du är så okonsekvent och ojämn.

Just nu t ex. Jag har inte ätit nå´t ännu men känner att du inte är helt överens, du liksom 'hotar' och varnar mig. Problemet är att jag inte vet vad du vill att jag skall undvika.

Dessa?

Kall mjölk
Gröna hårda äpplen
Popkorn
Juice till frukost utan att äta nå´t annat

Inget av dessa åt jag igår och har inte ätit idag heller. Så vad tusan är det frågan om egentligen? Önskar ett ärligt och uppriktigt svar nu så kan vi kanske enas och gå vidare sen. Du och jag tillsammans.

Jag kommer snart att göra havregrynsgröt och äta den utan mjölk, passar det?

Hör av dig snarast för en överenskommelse. Tyvärr måste jag nog lämna över dig till herr Dr annars och då låter jag honom få fritt spelrum. Det skulle ju kunna betyda att han helt enkelt bara kliver på hos dig oanmäld utan att knacka och börjar rota runt och bestämma hur allt skall vara. Det vill du inte va?

Mvh Jag

Men åhhhh

Dagens inlägg bara försvann sådär plötsligt när jag skulle spara... Orkar inte skriva om igen. Var inte så spännande heller för den delen. Spännande är däremot den HÄR tjejens resa.

Jorden runt som ensamseglare är hennes plan för närmsta tiden. Vilken utmaning och vilket äventyr! Jag följer henne då och då och håller tummarna att hennes seglats runt klotet blir en angenäm upplevelse

Imorron är det fredag och sen är det lördag och det betyder kanske en liten sovmorron om jag har tur  :-) Längtar längtar