Firar segrar

Roffe firar fortfarande gårdagens travsegrar... smygvann igår kväll medan vi satt och kollade på "Så-ska-det-låta". Flippade över till text-tv då och då och jag trodde han kollade hockeyresultat. Kliver upp ur soffan och säger bara helt lugnt - "Jag ska bara kolla om jag har vunnit en massa pengar"

Kommer sen tillbaka med en (vanlig vid spel) modstulen blick och säger sen. "Jag van MER än jag trodde!!" Luring! G R A T T I S K R A M, fy fasen va kul!

Firade sen på krogen med whiskey och bärs! Precis enligt reglerna  :-)

Så-ska-det-låta förresten, jädrar vad Sussie Eriksson har skön röst, har nog aldrig hört henne sjunga riktigt egentligen. Hon e ju med i Sing-A-Long men där blir det mycket trams så hennes förmåga har aldrig synts där. Häftigt när hon sjöng nå´ra rock-riffs.

Annat från tv-världen: Mat-Tina vann Let´s Dance, OK,  hon kanske är skitbra och dansa men jag hade hellre sett Speedway-kungen Rickardsson som vinnare. På sin något kantiga charm om inte annat

Nu: Ut med hunden. Vädret har växlat ner kan man säga, från att ha varit -25 på morronen till att nu vara 0-gradigt och blåst. Nåja, hunden måste ut och vi drar iväg på en tur

Hejhej

Med solsken i blick

Jahaja, mycket vill ha mer och såklart skulle jag så väldigt gärna vara mera ledig nu när jag fått smak både på ledigheten och fina vinterdagar. Typsikt, imorron är det en alldeles helt vanlig torsdag.

Just hemkommen från Åkersjöturen. Blev en redig tur på skidor (fortfaranda jäkligt bakhala) så jag här trött i kroppen nu. Igår gick Lex och jag en promenad i 4 timmar och den turen sitter kvar i benen idag. Det var varken Gunde Svan eller Thomas Wassberg som åkte skidor idag alltså. Eller jo, det kanske det var förresten, de e ju gamla nu och kanske är trötta och slöa.

Superskönt väder, solsken hela tiden, rätt kallt så föret är perfekt. Vill upp till helgen! Det är dock lillebror med flickväns tur att njuta av stugan så jag får vänta till en annan helg. Träffade på Malin, Ida och Viktor som kommit körande från Fisksjön. Malin med sitt nytagna skoterkort. Spännande. Tror Ida tyckte det var läbbigt att åka.

Massor av snö och ingen sörja på isen, de e rätt ovanligt när solen ligger på under dagtid. Det brukar alltid vattna upp rejält annars.

Här är nå´ra pic´s... nu skall jag samla ihop mitt trötta lekamen och fortsätta att städa. Här skulle "Rent Hus" kunna ha sin nästa inspelning  :-(

image75
Båthuset -- eller iaf  hälften av det


image76
Undrar om Göranssons gamla uthus klarar den här snömängden när det börjar töa?

image77
Me and a dog named Lex

Homecoming queen

... vill bara säga att kattrackar´n har kommit hem igen. Satt ufanför dörren när Roffe skulle iväg på jobbet. Skönt att ha henne hemma igen. Börjar bli en (o)vana med detta veckovis bortavarande

Nu: drar jag och Lex till stugan för en dag i skidspåret. Solen skiner och jag mår gott!  Footer080325