Släkten e värst

Hemma igen för en natt @home i ännu en Åre-session. Två veckor med intensiva möten framemot kvällskvisten eftersom amerikanerna tycker att det är OK att börja jobba klockan 15:00  ;-)   Det är skitkul så  jag klagar inte.

Sol och värme byttes idag till blixtar och dunder. Hujedamej vad det åskade idag, blixtrade och dundrade på samma gång och kolsvart på himlen. Fortfarande varmt och nu ikväll är det jätteskönt så vi drar ut på en cykeltur tänkte vi.

Dagens roligaste: eller roligaste kanske var att ta i men iaf dråpligaste. Helt plötsligt börjar alla på kontoret irra runt för att det luktar bränt som tusan. Det luktar som bränd el, kortis eller liknande. Småstressade sniffar vi runt i lokalen, tills M kommer upp. Han har varit ute på byn och fixat grejor och konstaterar att lukten kommer från att de läggs asfalt nere på byn. "Det luktade överallt nere på byn" som han uttryckte det. Vi nöjer oss med det och lukten avtar och vi jobbar vidare tills det är dags för lunch och bossen själv och M tar bilen ner på byn för att käka och lukten ganska omgående tar plats i kupén. Ännu ett nytt konstaterande att det luktar direkt när man kommer neröver byn.... För att göra historien något kortare så kan jag bara tillägga att bilen nu är utan koppling och har fått ett hastigt körförbud. Inte kul att bilen är paj alltså, men håll med om att historien är rätt dråplig. Ser ni som jag framför mig att M cruisar runt nere i Åre med en bil som det ryker vita moln runt och som luktar apa.... kallt konstaterande "fasen vad det luktar överallt"     Hahaaaaa vad vi fnissat gott åt detta. Till saken hör att han nu under hela sin livstid kommer få ständiga påminnelser om just den här händelsen.


Paradiset delas i huvudsak av två familjer. Det är minst 1 för mycket kan jag nu konstatera. I ett öråd nu på kvällen har jag röstat ut mig själv efter den mest oseriösa diskussion jag någonsin haft. Sitter fortfarande och funderar på vad upprinnelsen EGENTLIGEN är. Slutar att fundera på det och avslutar mitt engagemang istället. Hur som helst så har jag fått veta en massa saker om mig själv som jag inte visste om och det är nyttigt att få en insikt om hur man uppfattas av andra.
Här kommer ett utdrag om vem jag alltså är och hur jag uppfattas:
Jag är självisk, bestämmer allting själv både vad som behöver göras, varför och när, är otrevligt i mitt bemötande, städar inte ordentligt efter mig, lämnar kvar sopor och tar inte hänsyn till att andra vill vara där, tar andras saker mm mm. Jahapp, då vet jag.

Det var inte svårt att bestämma mig för att lämna det här samarbetet/ansvaret eller vad vi skall kalla det. Tack för kaffet eller så.

Sov i ro nu

H somnade in imorse. Sorgligt och hjärtlöst orättvist. En ung man i sina bästa år. Massor av saker kvar att uppleva och uträtta. Lämna ett bidrag till Cancerfonden så att fler kan få hjälp mot denna förrädiska sjukdom!

Sov gott nu H, det är många som kommer titta till din familj. Sov så gott utan smärta och oro.

Tribute

Ingen lär ha missat det vid det här laget. Rubrikerna SKRIKER ut nyheten och innehållet i reportagen växlar mellan att glorifiera hela skepnaden till att förstärka den mediala bild av galenskap och freak som etsat sig fast i mer än 10 år nu. Michael Jackson är alltså död. Kan inte säga att jag fällt nå´ra tårar eller tänkt särskilt mycket på det här i min egen lilla värld.

Utan att ta någonsomhelt hänsyn till vad som hänt runt omkring honom de senaste 20 åren så har jag lätt att konstatera att han har gjort mycket bra musik. Min idol så där hysteriskt var han nog aldrig även om jag inser hans storhet på 80-talet. Jag stod aldrig och övade Jackson-mooves framför spegeln med en handske eller så... Lyssnade på hans musik gjorde jag däremot. Han har visst gjort en del musik efter sin storhetstid oxå, om detta vet jag inget.

Tidningarnas innehåll nu är helt omöjligt att följa i tron om att man skall bilda sig en schysst uppfattning om vem han var och vad som hänt under de år han levt förhållandevis anonymt (iaf musikmässigt). Nä jag nöjer mig med att konstatera att han gjort mycket bra musik som sagt, projektet att försöka förstå resten lägger jag ner. Vila i frid nu Michael Jackson.