Måndag igen

 
Måndagen drog förbi som en avlöning. Helgen också trots söndagens extra timma. Ida har flyttat 'hem' en kort sväng för att ganska snart dra till Sälen för säsongsjobb. Lördagen spenderades med att städa ihop och flytta hem en massa grejor från lägenheten som nu är uthyrd i andra hand. 
 
Söndagen körde vi röjar-tema här hemma. Röj som i städ-röj alltså. Förråd, verkstad och garage minskade en del i omfång. Förvånad över så mycket prylar det går att samla på. Hittade dessutom 3 flyttkartonger som inte ens blivit upp-packade. På fem år.
 
Senare hälften av dagen blev det familjehäng i Dvärsätt <3 En finfin söndag och nu kör vi vidare den här veckan. Till helgen kommer Sanna o Andreas och sen är det fotbollsmatch. Årets sista ÖFK-match och jag håller tummarna för att de vid den tiden redan är klara för Allsvenskan!
 
Ja men då kör vi då...  
 
 
 
 

Raka vägen hem

Har landat hemma, stassat om till pyjamas och dragit med täcket till soffan. Äntligen fredag!
Oväntat tidig avresa från Sälen gjorde det möjligt att hämta Lex och dra ut på promenad innan det blev kväll. Lite fika hos mamma och pappa och sen raka vägen hem. 
 
Ha en fortsatt skön fredagkväll!
 
 
 

Fasansfullt

I vår stad har det för andra gången på kort tid skett ett mord, eller möjligen dråp, och en människa har mist sitt liv. Skrämmande, tragiskt och oerhört ledsamt. Spekulationerna rasar vilt om vem, hur och varför. Staden är liten och alla känner alltid någon som känner någon som känner...
 
Just nu finns det sannolikt två familjer och anhörigled som är i djupaste chock och som inte kan förstå vad som hänt. Kanske finns det barn som har fått eller kommer få besked om att deras förälder inte längre finns i livet. Det finns kanske också barn som har en förälder som är gärningsmannen. De ska alltså få veta att mamma/pappa har orsakat någon annan människas död. Så så tragiskt. Hjärtat går sönder av tanken...
 
 

Sanne Tina Nolofso

Den här goa tjejen fyller år idag. Älskade finaste ungen  <3  <3  <3  Grattis Sandra!
 
 
P.S det är en gullunge det andra xå, men han fyller inte år än på ett tag  :-)

Som väntat

Uppe före tuppen, duschar och ser ett avsnitt av 'Bron' och ungefär DÄR är jag då som väntat helt obeskrivligt trött och vill bara få lägga mig igen och ta en låååång sovmorron... Sker ju såklart ungefär samtidigt som klockan ringer förstås. Så väntat. Längtar till lördag. Extra mycket idag  :-)
 
 
 
 

Nabo-land

Söndagssummering. Lätt frusen har jag redan krupit till sängs. Ska se senaste avsnittet av 'Bron' och hoppas kunna sova sen. 
 
Helgen har tillbringats i Trondheim hos Sanna och Andreas. Landade direkt vid dukat bord i deras fina lägenhet i fredagskväll och har myst och mått gott några dagar. 
 
I lördags var vi över på andra sidan Trondheimsfjorden på den halvö där Frosta ligger. Fantastisk jordbruksbyggd med massor av odlingsmark och fina gårdar. Lite annorlunda än Trondheims-sidan som är mer dramatisk med höga bergstoppar och djupa dalgångar däremellan. Väldigt fint som sagt och målet för vår tur var ön Tautra. På ön finns bland annat ruinerna av ett munk-kloster samt ett vädligt nytt nunne-kloster som vi besökte. 
Vi noterade att det mitt på bron ut mot ön fanns en grind som reglerade överfarten. Såg lite konstigt ut och vi funderade över anledningen. Har precis läst mig till att grinden är till för att förhindra rovdjur att ta sig över till ön.
 
Igår kväll drog vi in på 'byen' och Solsiden för lite spis. Alla restauranger efter Solsiden var öppna och överallt kunde man fortfarande sitta ute. Jättehärligt inslag i annars mörka och kyliga höstkvällar. Vi åt på Una Pizzeria som var en jättetrevlig krog med godaste pizzan jag ätit. 
 
Idag blev det en kort (men brant) promenad upp till en topp i närheten. Gott fika blev belöningen efter en stunds vandranade. På Estenstadhytta hade vi en vidunderlig utsikt ner över Trondheim 'by' och fjorden. Vackert!
 
Jaha, helgen och kvällen slut och nu får det bli bron och lite sömn innan måndagen knackar på...
 
Ha en fin vecka, alla!
 
 
 
 
 
 
 
 

Trivsamt

Måndag igen, en dag för sen med den 'vanliga' söndagsuppdateringen alltså  ;-)
Vad har då hänt sen sist...
 
En eftermiddags spontanledigt för att solen sken. Sköna timmar i skogen med på-stubbe-fika samt lingonplockning...
 
Mysig korvgrillar-kväll i mörkret här ute med Tindra, Nike, Elin och Jens..
 
Några dagar i Sälen med mina allra bästa kollegor. Vi kom fram till bra saker och styr om en hel del i våra interna processer. Spännande, utmanande och framförallt kul med något nytt att ta tag i...
 
En tur till stan med sällskap av Joel som berättade att Batman inte fanns på min tid så det var inte så konstigt att jag ingenting visste. Han lovade att lära mig iaf. Fast senare. Inte precis idag. För det orkade han inte.
 
En kylig eftermiddag på Jämtkraft Arena med Tindra och Nike, där ÖFK spöade Gais och vann med 4-0.
 
En älgmiddag i Åslägden med trivsamma människor. Gott. Som vanligt  :-D
 
Veckan avslutades med 2a avsnittet av 'Bron' i uterummet. Lyx De Lux
 
Ja, men det var väl ungefär allt. Nu skall jobba lite innan det blir en dusch och hopp-i-pyjamas
 
Välkommen Tisdag! 
 
 
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin