Semesterstängt

Lika bra att stänga butiken på ett tag, eller iaf hålla oss med begränsade öppet-tider. Semester från och med fredag... :0)
 

Kasst

Hualigen va kass jag varit på att uppdatera. Å jösses vad tråkigt det blir här inne då  :-(
 
Snabb genomgång av veckans händelser:
 
  • Helgen förträffligt fin, fredag kväll på Marité mm, skithärlig kväll och natt. Hemma först vid 4-draget och taxichaffisen hävdade att mitt hem inte finns på kartan. Nämen va fa*n ska man med GPS till om inte alla adresser finns i den. Sur var han också.
  • Lördagkväll en ännu finare kväll med fnittriga damer, lite käk och mycket rosévin och jordgubbar. Inslag av lite dramatik då E´s dotter (som var kvällens chaufför) på sin andra dag med nytaget körkort kör på ett rådjur mitt i natten. Stackar´n tyckte nog det var i läskigaste laget.
  • Söndag, en hempiffardag igen. Projekt rabatt-rensning mm.
  • Måndag, jobb igen, pust och stön och toksvårt att ta sig ur sängen... Kvällen avslutades på bilbingo med Malin. Fy för den lede vad långtråkig syssla...
  • Tisdag... fortsättningen på rabattrensningen. Inte högst på rolighetslistan så det fick bli ett avbrott med lite pyssel. Fixade skyltar med namnet på en del av växerna som finns i rabatten. Dagens roligaste var ändå att B och I kom och hälsade på, helt oväntat. Oväntat pigg och ingen rullator behövdes för att gå, bara lite armkroks-stöd. Pigg och glad i allmänhet. Fy f*n så roligt! Och FuckYou-finger till den läkare som sa att han lika gärna kunde sluta försöka träna eftersom det ändå inte fanns förutsättningar för att kunna bli bättre. Tjohooo vilken seger!
Nämen då var det lunch då...

Dags att åka hemåt

Imorron fredag och sen ett par dagar ledigt. Då ska det hinnas med lite rosévins-kväll, släkt-date och kanske en tur till IKEA. Fler garderober är ett måste i sovrummet som just nu svämmar över av grejor på golvet och överallt.
 
Jobbveckan börja bli slut alltså, man vet att det är dags att åka hemåt när man skall göra några snabba uträkningar. Knappar som en tok och inget resultat blir det. Hinner bli lite irriterad tills jag upptäcker att det visst är på telefonen jag försöker göra mina uträkningar. Dags att åka hemåt då va?
 
Lunch på Fjällgår´n idag, superdupergod pasta carbonara med parmaskinka. Mums och jag är mätt ännu så middagen hoppas över.
 
Mannen har dragit iväg på äventyr så jag bestämmer allt själv några dagar nu. Eller förresten det gör jag även annars men då måste jag hålla på och låtsas-fråga om saker hela tiden. Tidsödande  :0)
 
 

Gissa bajset

Onsdag morron och i bilen på väg västerut. Sommarskönt väder, lite disigt och varmt.
 
Gårdagkvällen gick åt till att fixa med blommor runtom på tomten, saknas lite amplar, vettetusan var de tagit vägen efter flytten. Kanske var jag särskilt i städtagen när det var dags att flyttstöka i förrådet? Möjligen är det så.
 
Mannen gör sin sista dag innan semester idag, jag ska försöka hålla ångan uppe en dryg vecka till. Är trött, trött och trött så det blir på ren vilja. Snart sovmorron iaf, alltid något.
 
Kommer ni i håg den här killen? Han har inte setts till på ett tag så jag trodde han fallit offer för grannens jakt-gevär för jag fick veta att han mest troligt snott en fasan eller två. Verkar inte så, att han fallit offer alltså. Han verkar fortfarande smyga runt. Dock inte så att han synts till som sagt. Däremot har jag nu för andra dagen i rad hittat hans bajs.
 
Trevligt, bor alltså på en räv-toa. Anledningen till att han inte synts till är förmodligen att han inte gillar att skita med öppen dörr så att säga.
 
Passerar Järpen strax, dags att fortsätta med de dagliga morron-rutin-jobb-grejorna
 
Tjoho!

RSS 2.0
Follow on Bloglovin