Lunchinlägg

Hemmajobb och gårdagkvällens bön blev hörd. Härutanför lyser det av vitt och vitt. Minusgraderna är det lite för lite av men jag håller hoppet på att det vänder snart...
 
Nähäpp, hunden skall rastas
 
Snart Advent!
 
 

Adventspyssel

Precis landat i soffan efter en fix- och trixkväll. Bakat och adventsfixat här och var. Ute stormar det och snöar 'lapphandskar' och jag hoppas det håller i sig och att temperaturen landar på några minusgrader istället för det alldeles för varma väder vi haft några dagar. Snart 1a advent och då vill vi ha vinter och fint.
 
Apropå första advent så är jag klar med det pysslet när det kommer till insidan av huset. Utsidan behöver också fixas men det får vänta till efter helgen.
 
Imorron kväll åker jag till Sandra och Dan *längtar* så nu ska jag packa och sen bli´re godnatt.
 
 

Julgetter och helt vanliga grisar

Lördag kväll och här utanför snöar det som tusan. Marken är äntligen täckt av snö och jag har lyssnat på julsånger mest hela da´n.
 
Vi har haft kusin-pyssel här hemma och har dessutom tjuvsmakat på både glögg och nybakta pepparkakor. Detta trots att det är en hel vecka till 1a advent och det som är den 'giltiga' premiären för året egentligen. Här har bakats pepparkakshus och julgetter. Några helt vanliga grisar också för säkerhetsskull. Ett par små-kusiner saknas, eller små och små, de är de ju inte längre men ändå. Konstigt vad tiden gör, det känns som evigheter sen de kunde träffas allihop och allt var 'som vanligt'.