Kampen är slut

ni minns säkert att jag berättat och länkat till en blogg av en svårt sjuk tjej som jag följt under en längre tid. Hon har de sista dagarna blivit dramatiskt sämre och somnade idag tillsist in i evig vila. Vi känner såklart inte varandra hon och jag men jag som så många andra har berörts mycket av hennes oändliga kämparglöd och livsvilja trots det hela tiden närvarande hotet om att hennes dagar varit räknade.

Hon fortsätter beröra den här tjejen och jag är ledsen ledsen ledsen och har tänkt massor på henne och hennes familj. Återigen ruskas man om hårt och något viskar: Lev för tusan! Lev! Lev här och nu!

Hur många gånger har man inte tänkt just det? Nu ska jag ta mig i kragen och bli bättre på just det. Att leva medan tid är alltså

Sov gott Sabina!På hennes BLOGG finns info om den bok som hon var delaktig i. Boken startade med en TV-serie om 3 svårt sjuka tjejer som jag tyvärr missade när den sändes... Boken finns att köpa och info finns på hennes sida

Trofast å ja

Hunden måste nog döpas om tror ja. Namnet Trofast blir bra. Han har fått sin promenad, och har sen fått sin portion torrfoder förgyllt med köttfärsbiffar och då återgäldar han det tusenfalt genom att på sitt eget sätt överösa med ömhet. Samlar ihop sina 4 långa ben i en  hög och rullar ihop resten av sin lekamen till en hög som nu ligger tätt intill mig i kökssoffan. På det viset har nu ännu ett kapitel tillryggalagts i evighetsromanen C#

Less på boken och knapprandet, tar och hoppar i bingen nu. Trofast hänger med, lite stelt hoppar han ner från soffan och lufsar med till sovrummet.

Gonatt folks!

Heavens On Fire

... för någon dag sen var det en annan typ av himmel som Spotify spottade ur sig. Idag skruvar jag upp volymen lite extra och dånar på med Kizz och nå´ra av deras bästa låtar. Sjunger med lite och känner mig jävligt cool  ;-) 
Har stängt dörren och rockar vidare bland utbudet tills jag hör Sandra vråla. Sääääänk!

OK, då e jag tillbaka då. En helt vanlig mamma. 42 år och utan sångskills. Har ett par tatueringar... kan det räcka som rockattribut? OK, ja vet att en är en grön sköldpadda, men ändå???

Nä, nu är det "I was made for loving you" och jag skiter i Sandra och höjer igen och skrålar med  :-)


bilden hämtad på: photobucket.com