Bokstäver och ord

Mycket böcker och en del filmer har betats av. Två Kepler på raken. Gillar skarpt deras böcker om kommisarie Jona Linna. Skulle gärna se dem på film, vad jag vet är det bara 'Hypnotisören' som finns som film än iaf. 
 
Stalker var otäck precis som övriga böcker, de där ingående och utdragna berättelsen med detaljer som fastnar kvar i huvudet långt efter avslutade kapitel ger mig mardrömmar och lägger på ett par pinnar i mörkrädd-brasan som flammat upp rejält nu.
 
Jättebra är betyget. Vi hittade även ljudboken till Paganini-kontraktet också den skitbra. Och otäck såklart. Otäck a´la Kepler. 
 
 

Vad hände här nu då

Verkar som om tiden stått stilla här. Dammit och ostädat och spindelväv i hörnen. Nästan övergivet  :-)  Jag hinner inte med tiden liksom och ju längre det går mellan inläggen desto mer glömmer jag bort att den finns, den gamla bloggen. 
 
Massor har hänt. Både massor och ingenting på samma gång. Men mest värt att nämna är att mitt stora <3 och hennes Danne har förlovat sig. På alla-hjärtans-dag oxå. Fint så jag måste gråta en liten skvätt när jag fick sms:et. Gullungar. 
 
Annars har veckorna avlöst varandra, en vecka Sälen, en annan vecka Hemsedal, en vecka till i Åre, hemmajobb blandat med bortajobb.Hjulet snurrar... Alldeles för lite motion och utevistelse är summeringen. Den gäller för en ganska lång period när jag känner efter. Men nu är ljuset här. Dagarna märkbart så mycket ljusare. Älskar´t. I helgen var det riktigt fint väder, soligt och fint och direkt så blir uterummet sådär uppvärmt och skönt och det när som helst kan det bli aktuellt med en vårmiddag där ute. 
 
Ja men då var bloggtystnaden bruten iaf. Skönt. Nu blir det kväller, imorron gäster från Hamar som jag ser fram emot. 
 
Tjohoo. Fredagsfeeling...
 
 

Tvära kast

Fredag morron. Sovit kasst, trött o längtar efter sovmorron och en långpromenad m Lex.

Tvära kast vädermässigt. Massa minus ena dagen. Snöstorm o mängder av snö andra o nu helt plötsligt regn o såphala vägar. Föredrar det kalla soligt snövita.

Trevlig helg!
 

RSS 2.0
Follow on Bloglovin