Kvällsjobb och längtan

... längtar redan efter Sandra som gottar sig på cypern. Har varit snorkallt i Åre idag (ca 4 grader och isvindar och regn) så Sandra hade ca 30 grader varmare än mig. Huga kallt. Det är bara att ställa in sig på höst nu, jag gillar hösten oxå men det tar sitt lilla tag att få hjärnan att fatta att man måste ha strumpor på sig, varmare jackor och vantar på hundpromenaderna numera. Slut på tofflor och korta byxor alltså

Kvällsjobb nu, försöker förtvivlat hinna klart så mycket som möjligt till på torsdag kväll jag lääängtar. Fredag är avfärd till varmare breddgrader.

Dagen i sammanfattning, idag har jag:
- snosat alldeles för länge
- inte ätit nån frukost (bad, bad, bad)
- ätit pastasallad på lok och latte till lunch (gott som tusan)
- fnissat åt Ante som försöker gömma sig för sin hemska morbror varje gång vi ses
- letat efter ett märkligt hus i Ytterån
- käka gi-macka till middag, dryck: cola light, javisst (bad, bad, bad igen)
- hållt på frysa ihjäl på skogspromenaden med Lex som tycker att kyla är toppen och blir extra busig och glad

en bild på pappa kommer här. Fnissade gott när det visade sig att han inte kunde hitta sin mössa när vi skulle dra till stugan och eftersom han varit/är förkyld så ville han ha nå´t på huvudet... Kolla här, tror visst att Alice Timander återuppstått  :-)  Mamma hittade sin gamla trotjänare. En flott dam-mössa i fleece med extra lurvigt brätte i äkta glamourstil. Leopardmönstrat minsatt... Min goa pappa!

image39
1 kommentar
Elin

Glammigt värre! Härligt med män som inte bär hela sin manlighet i sina kläder och prylar, en man med större osäkerhet skulle aldrig vågat. En riktig man är ALLTID man oavsett vilken hatt eller färg på kläderna han tillfälligt bär. Heja B!