Makalöst vackert

... 3:e advent idag. Vi har i skrivande stund hunnit ha en skön sovmorron, ätit adventsfrukost och varit på skogspromenad med Lex. 15 grader kallt och gnistrande klart. Otroligt vackert, tror aldrig att jag kommer att sluta häpnas över hur vackert det kan vara... Nu skall vi fortsätta göra julkort innan det är dags att åka till Anders och Hanna på glögg-fika.

Bilder nedan, från mobilen så kvaliteten är inte bästaste bästa tyvärr

För tillfället:

Roligaste: En kille på Tindras kyrkis igår som tyckte att det tog lite för lång tid för prästen att prata så han deklarerade högt att han höll minsann på att få ont i benet av att stå så länge under tiden  :-)

Gulligaste: Tindra och hennes kompisar som sjöng julsångerna med inlevelese i kyrkan

Proffsigaste: Prästen i Rödöns församling för att han alltid på ett så lättsamt sätt för fram vettiga budskap från bibelns texter. Heja präster som honom, dessa är Svenska Kyrkans enda hopp för överlevnad. Ingen vill sitta i kyrkan och lyssna på nå´n snubbe som pratar högtravande och snårigt om saker ingen kan relatera till. Allra helst inte av en person som anser sig vara mer värd än andra. Nä, heja Mikael Sjödin, med präster som honom kan t om okyrkliga personer som jag ha en behållning av att sitta i kyrkbänken.

Minst omtyckt just nu: Katten Elsa som inte gör annat än gnäller som en dåre, hon är inte tyst många minuter på ett dygn, river ner allt i fönstren så vi lägger ner en förmögenhet och ett antal timmar på att försöka återställa alla adventsljusstakar som går i kras. Jädra katt!

Härligast: Julkänslan i kroppen. Ääälskar detta med julen och allt som hör till. Nåja, bullarna som Ida och jag bakade igår kanske inte nå´r toppstatus, eller kanske de inte nå´r nå´nstans alla egentligen. Går faktiskt inte äta dem utan att doppa i te, kaffe eller mjölk. STENhårda. Nix, nå´n husmor blir man aldrig, men kul var det och hör till julen  :-)

image58image59image60
3 kommentarer
Sandra

Jag vet var mina kökskunskaper kommer från :) Love you

Bitte

Kusin drag det där med husligheten, har just försökt baka skorpor jättelätt ska det vara hmm
mina skorpor är mjuka. Det ska de väl inte vara men receptet ska ju vara sååå bra alla kan klara av det. Nepp inte jag, om skorporna inte ska vara mjuka. Ha det bra Bitte

Anonym

mmmmm. Snö... Jag VILL OCKSÅ HA SNÖ! Men efter nyår ska jag till Åre igen och då får jag ju lite snö. :o)