...fy fan va hon e bra!

För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten, för hon har tagit studeeeeeenten, fy fan va hon e bra!

Lilla Sandra har nu tagit studenten och e vuxen "på riktigt" (nåja) -- superduperfina betyg och som grädden på moset så fick  hon ett stipendium oxå **stolt**

Sandra SPEI 3B Wargentinskolan, Östersund --- STUDENT 2007 --- härligt Sandra!

Mötte henne på trappan i stekande sol och miljontals människor. Samhällsprogrammet har många inriktningar och klasser vilket gjorde trängseln särskilt stor när det var deras tur att komma ut. När hon sen hade festat loss med klasspolarna på lastbilsflaken så fick vi fira henne ute i mommas trädgård, med pastabuffe´och fuktspett till efterrätt. Jättehärligt att kunna sitta ute, verkligen skitskönt och det gav det där "lilla extra" till allt.

Presenter som var helt galet fina och massor med pengar. Cypernpengar lär det bli av dem  ;-)

Jahapp, Sandra, nu är det alltså gjort. 14 dagars festande med sena nätter och ingen sömn har satt sina spår, det är en lätt sliten dotter som ikväll är  hemma och 'vilar'. Välförtjänt och behövligt.

Idag har vi varit på travet, det var V75 i Östersund och en jädra massa folk. Jag blev fortare less än jag trodde, det blev en lång dag i solen. Käkade med Sanna på Brunkullan sen. Gott och trevligt!

Nu kväll tror vi, kanske blir en sväng till morbror på en fika. De är i sitt söta sommartorp nu och grejar

       

1 kommentar
Ida

Gud vilka fina bilder! Så stolt jag oxå! <3