Bomber och granater...

Valborgsmässoaftonen avlöpte då tillsist väl. Mycket stök med allt men tror så här i efterhand att det var en rätt OK tillställning utan för mycket missar. Överskott blev det oxå - finemang. Alla kronor till klassens Danmarkskassa e väl behövda...

Det behöver ALLA föräldrar till de här barnen fatta. Tyvärr är det alltid ett visst klientel som inte tycker sig behöva vare sig engagera sig eller ställa upp i det gemensamma åtagandet som det här ändå kräver. Retar mig! Igen! En kommentar som  fortfarande virvlar runt i huvudet är:
 
"Vad är det för mening att syssla med så´nt  här som ändå inte ger nå´ra pengar att prata om till klasskassan. Så mycket jobb för så lite pengar Då tycker jag hellre att alla betalar en slant för att slippa hålla på med så´nt här"

Fuck! Hur bemöter man en så´n dinosaurie? Att tillsammans jobba för ett gemensamt mål, att alla får ta i och medverka e rätt viktigt för sammanhållningen i en grupp. I det här fallet en klass.... Bra visdom för kidsen med föräldrar som tycker att man kan köpa sig ur en situation som kräver lite insats. Bra förebild liksom. NOT!
0 kommentarer