Hemsnickrat

jahapp, en helg till ända då nästan. En skön och bra helg har vi haft med diverse to-do. Idag har jag snickrat en fågelholk alldeles själv. Vi kan låta det se ut så, så länge inte Roffe läser bloggen och kan komma med nå´ra andra påståenden  ;-). Skitkul och greja lite, bläddrade igenom en massa kul och roliga hantverks-, hobby- och fixa-böcker. Inspirerande och för ovanlighetens skulle skred jag till verket omedelbart. Har  högvis med så´na böcker och tycker att det är så kul att hålla på och greja men som vanligt för de allra flesta så stupar det på att tiden skall räcka till så mycket annat FÖRST!

Bild kommer på alstret när ja e klar, med både snickring, målning och dekoration. Japp.

Annars idag, en tur med skogshunden själv. Hääärligt väder, snön hade frusit fast på backen där så det var inte det minsta blött och surt som det är här nere i byn. Mötte ett hundspann med förare och en gubbe som kört sönder sin traktor och senare någon hjälpreda till gubben. Det var mer folk i skogen än på macken idag  ;-)

Middag med mor och far. Spagetti och köttfärssås helt enkelt. Lätt och gott. Alpnaerings fettfria och sockerfria chokladpudding m glass till efterrätt. Skapligt gott inte mer.

Igår var vi en tur till S-vall och IKEA, handlade super-duper-lite för att vara där. Hade varit till IXO här hemma i Östersund i fredags när jag kom med flyget och tycker att där har de allt man kan tänka sig och ungefär just precis de saker som jag brukar komma hem från IKEA med i vanliga fall. 20 mil närmare liksom.

Lyckades iaf handla på oss lite mer julsaker. Eftersom vi inte har nå´ra såná sen tidigare   :-|  Eller vänta nu, var det inte så att vi ett helt förråd fullt. Jo just ja. I år blir granen klädd i mörkt mörkt mörkt mörkt lila/brun-aktiga kulor och glitter och lite annat. Fint hoppas jag.

Kvällen fick vi hålla oss undan för Ida skulle ha halloween-middag me nå´ra tjejer. Sandra stack på utklädningsfest och såg ut som JackSparrow, Malin drog oxå iväg till stan en sväng på fest, men ringde och ville hem ganska omgående. Skumma människor var anledningen. Jahaja, så´na finns det. Blev rysar-kväll framför Tv:n hos kompisar istället.

Roffe och jag kikade på TV och halvsov om vart annat. Darret i kroppen e kvar och igår på IKEA slog den där galna förlamande tröttheten och den 'darriga' andningen till och jag satt jättelänge i nå´ra fotöljer och bara glodde. Läskigt e det iaf när det händer. Lätt å somna i soffan redan innan, när det här kommer så går det i stort sett inte att hålla sig vaken.

Nå´ra busande kids kom och ringde på dörren och ville ha godis förstås. Mutade iväg dem med det för å slippa ketchup i postlådan eller ägg på dörrmattan eller nå´t. Busungar.

Inget jobb ikväll, har jag lovat (mig själv) men skall logga in och kolla igenom mailen så att inget brådskar imorron bitti. Lägger sig en del på hög under testperioderna. Ny vecka, nya tag

OK, all for tonight, over and out
2 kommentarer
supermamma

Man kan ju inte låta bli, det blir alltid någon (några) nya julsaker. Kartongstapeln blir högre och högre vad händer när den når taket tro?

Anonym

Ja, tänk att det snart är Jul...tiden går så fort...julsaker ja, hela vinden full känns det som...

Mvh Maria