Åh nej vilken tid det tar

C åkte in på BB redan igår morse så nu har de varit där drygt ett dygn och inget har ännu hänt. Värkar som inte verkar verkar det... Vi väntar och väntar på sms.

Veckan som gått:
- N på återbesök i fjällvärlden. Skitkull att få träffa honom. Blev en AW på jobbet och sen vidare ner på byn för lite käk och mer surr. Trevligt! Åre har saknat dig N!
- Har fått snusa på A´s lilla bebbe. Det häftigaste med små bebisar är deras fötter. Så förundransvärt att allt går att göra, fast i så mikroskåpskt små storlekar. Cute!
- Hemjobb en dag den här veckan, skönt att slippa åka, jobbarlyx liksom.
- Sandra har tagit bort sin tandställning. Ler som en prinsessa numera  :-) Vi känner knappt igen henne.
- Världens minsta byalagsmöte har hållits. Vi har 2st närvarande. Toppen  :-|

På ett ungefär...

Igår somnade Roffe utan Gammeldansk redan vid 20-draget. Jag skjutsade Ida och Emilia till stan på Bio. 27 Dresses - den var tydligen helt OK. Störtregn när vi åker in. När jag hämtar dem ett par timmar senare så har regnet istället övergått till massivt snöfall. Varannantimmesväder. April månad är helt oberäknelig.

Vintermänniskan i mig vill vara i stugan på isen nå´ra gånger till men kan erkänna att det spritter i vårnerven längst ner i benen oxå. Vill att allt skall tina av. Åtminstone här hemma iaf. Jod´så att

En liten rastningsrunda med Lexan och sen frukost, närmast står dammsugning på schemat och sen möjligen en tur till stan

Hopp-Å-Hej   Footer080325
2 kommentarer
jenny

spännande;D

Niklas Akerö

N saknar HH oxo... 667 the neighbour of the beast... : )