QuickReport

... från Åre och vår interna IT-vecka... Campar nere på Fjällbyn och sällskapar med jobbet från morron till kväll  ;-) Trevligt och nyttigt. En sammanfattning av gårdagen är att jag är totalt kass på att bowla. En cider och det gick dåligare än dåligast  :-(

På dagens agenda står en fortsättning på ITIL och uppsättning av våra tjänster och processer. Rätt intressant och framför allt behövligt med en fortsättning av allt vi påbörjade förra hösten. En säsong senare har vi knappast kommit framåt på det området, vardagen tar över och det är svårt att få tiden att räcka bla bla bla. Nu känns det bättre och mer konkret. Heja oss den här säsongen!

Over and out
2 kommentarer
Bitte

Bowling är kul men, kusindrag att vara "inte så bra". Jag fick lära mej av en arbetkamrat sist vi försökte och det blev faktiskt bättre efter det, ända tills jag smakade på en cider ;-) Ha det bra å akta dej för källarkullen.

Helen

Bitte: Aha... det var alltså cidern som var den dräpande faktorn i sammanhanget. Anade ju det. Kanske det finns ett bowlinghopp trots allt ;-)