Bara rumpor

En dag till har passerat här i Sälen. Längtar hem som en tok. Fattar inte att det snart är jul. Behöver tänka på julklappar och julmat men det går inte riktigt in.

Experium där vi  jobbar är trots att det inte är färdigbyggt redan julpyntat med två gigantiska granar med jättevackra kulor och pynt. På SkiLodge där vi har vårt 'kontor' är det jättefint och mysigt oxå, särskilt när man tittar på det utifrån med alla glasfönster med belysning där inne. Runt om i Lindvallen samt nere i Sälen är det julgranar och pynt över över över allt. Det går ändå inte in.

Har testat grindar mm idag för bad- och bastuvärlden och vid en av alla gånger jag sprungit upp och ned så var den stora surfvågen på och de hade någon slags kurs för anställda där. Såg skitkul och skitsvårt ut! Kommer sluta med många bara rumpor där i vinter är min gissning :-) Knyt fast badbrallorna hårt om du är kille och har för guds skull inte bikini om du är tjej ;-) Jädrar vad där går undan!

Nä, nu måste det bli några timmars sömn, trots att jag inte är trött alls....

Tisdag imorron, ännu en dag närmare öppningshelgen som vi jobbar mot

Hörs!
3 kommentarer
Cissi

Knack, knack... Det är dags Helen... Att ta fram helgkläderna... Det är fredag hörru! Hoppas du är ledig i helgen och får dricka mycket glögg!

Anonym

När får du komma hem då ?

Hoppas du har / haft en trevlig helg kramelikram Tingeling

malinveronica

Nu får du komma hem, längtar efter julmys med mami!