Som spön i backen

Liten eftermiddagspaus. Ska gå en trappa ner och göra mig en stor kopp te. Det blir gott och värmande. Kontoret är kallt.

Vi har firat en del segrar idag oxå men rätt mycket här är i ett stadie av 'konstruktivt kaos'. Detta kaos drabbar den här avdelningen under hösten varje år inför alla verksamheters uppstart. I år är den dock kraftigt försenad och helt plötsligt skall alla igång och uppdatera och bygga om och byta och och och och och... Det är ur detta som kaos uppstår. OK då kör vi då. Ner med huvudet och bara kör! Vi ses till våren typ.

Annars så lyssnar jag på "Mammas nya kille" på radion just nu. Rätt underhållande stundvis. Ungefär så.

Såja, dagens dagboksanteckning är gjord, kvarstår bara det tråkigaste: att behöva meddela att här i Åre har det spöregnat idag. Usch, fy och tvi vilket lortväder.

Over and out
4 kommentarer
Micke

vi har storm iskalla vindar. kollar på johan falk och äter popkorn istället för att gå ut



har fått brev från hterese förresten. från guatemala!

Anonym

Mammas pojkar på radio jag ser det på TV Vi har oxå ruskväder här. Kram Tingeling

Anonym

Här har det också stått som spön i backen i flera dygn (känns det som i allafall). Jag tände massa levande ljus och kröp ner under en tjock yllefilt i soffan med en bra bok och fick sällskap av katten så gårdagen var ganska ok ändå.

Kram Bitte

Cissi

Här har det varit halv storm och ösregnat... Tråkigt... Men sådan är november här och någon snö lär det väl inte bli i år heller... Tur man ska iväg norrut!