Vi är där nu

Ungefär inget har gått som beräknat den här veckan. Sammanfattningsvis och då kan vi utesluta alla detaljer för visst finns det briljanta ögonblick oxå. Kommer ni ihåg det HÄR inlägget?  Jag är där nu och kan väl kanske inte direkt komma ihåg känslan jag hade när jag skrev just det där.

Svider lite bittert när alla kontorskompisar är i Sundsvallstrakten och roar sig på Westernvis. Nästa år är det min tur. Då ska jag vara cowboy.  

3 kommentarer
Ulla

Får ni åka så långt på personalresa? Orättvis är världen. Orättvis för mig för att vi på mitt jobb aldrig kommer längre än runt i kvarteret på våra fester. Orättvis för dig för att du måste jobba men det där tar du igen med råge nästa personalfest!

supermamma

Vadå cowboy? Det är väl dansgala eller?

Helen

Ulla: jo vi är faktiskt bortskämda med bra personalaktiviteter på mitt jobb. Ett bra företag att jobba för. Du får byta ;-)



Supermamma: Det var tema-resa med jobbet så det var ett 100-tal cowboy´s och indianer som drog iväg. De hamnade tillsist på ett ställe i sundsvall som var en saloon i westernstil osv. De hade haft så så så kul!