Annandag påsk

Guuud vilket väder vi haft hela påskhelgen. Otroligt underbart. De två första dagarna tillbringades till fjälls på skidor. Ojämnt med snö förstås och vi fick stundom helt enkelt ta av skidorna för att komma vidare men va gör det, när fjället sen breder ut sig och utsikten är helt slående. Solröda näsor, mackor och trevligt sällskap. Svårt att inte njuta då.

Igår körde vi långpromenad här hemma, fortfarande i samma underbara solsken och värme. Sen grillmiddag med bästa bästa. Första middagen ute för den här säsongen. Inga fler bakslag på vädret nu tack, inga mer snöstormsbyar från väst, nu har vi vant oss vid sommarvarmt och har gömt alla tjocka jackor längst in i förrådet igen.

På schemat för dagen står en hundpromenad och sen påskmiddag i Torpet. Nu lite frukost

På minuslistan står att jag inte kan få igång min mobil, den dog batteridöden någon gång igår och vill inte återuppstå. Nu får jag leta reda på någon gammal trotjänare från det mobiltelefonsmuseum som verkar finnas i våra skåp. Det trixiga blir att hitta en lika gammal laddare till vald telefon. Har hållit på med det ett tag nu. Wish me luck

0 kommentarer