Vilken sommar...

vi har!

Den här sommaren har varit den bästa på mycket länge. Både vädermässigt och i övrigt. Har precis spenderat halva semestern vilket innebär att jag har precis lika mycket kvar. Sol och varmt alla dagar med undantag för någon enstaka då det regnat och det har varit helt OK att hänga inomhus för att röja upp det kaos som blir följden av ett ständigt på-väg-någonstans-liv.

Har redan badat många fler dagar än jag gjorde hela förra sommaren, värmen i vattnet ska inte skrytas om, det är bara att stå kvar till krampen har lagt sig så att säga  :o)  Plockat hjortron och blåbär för glatta livet och vandrat långa promenader med Lex.

Storsjöyran har passerat och veckan före det 'Stråket' där jag hängt fler kvällar och nätter än vanligt. Lite för många kanske och lite för sent oxå vissa av kvällarna men KUL! Träffat många 'hemvändare' och personer som det gått alldeles för lång tid sedan man såg.

Har myst med Sandra och Malin som varit hemma SAMTIDIGT och det händer inte så ofta. Dom har inte dragit varandra i håret eller slagits om hårtorken eller samma par jeans heller  ;-) Nu har dock Sandra och Dan dragit hemåt, mot hufvudstaden. Inte så kul, det är jobbigt med hej-då även om vi förhoppningsvis ses ganska snart igen.

Lite smolk i bägaren trots allt. Hunden. Han mår inte bra i värmen, äter dåligt, är allmänt slö och det bästa är att försöka hålla honom borta från solen. Nu har han dock spenderat några dagar ståendes i vattnet och genast kommer busen fram  :o) Passade på medan han hade farten uppe och drog till skogen och rastade bort det värsta springet i tassarna och vips så är han hungrig xå. Skönt att höra knaprandet i köket.

OK, slut på sommaruppdatering för den här gången. Tillbaka till utgångsläget igen 

Temat för årets semester så här långt måste nog bli V A T T E N, mycket tid har spenderats på sjön, i båt eller strax efter eller liggande på någon strand. Underbart!


4 kommentarer
Martin

Visste jag väl! Att du inte skulle kunna hålla digf rån att redigera bilder. Du ÄR en knarkare!!!! Är på hemväg. Sliten och trött men skönt nöjd. Gårdagen var en höjdare. Torget fyllt till bredden med Jamtar. Syrran hälsar förresten. Kram

Linda

Old time rock´n roll, TNT och Jump ÖS! ÖS! ÖS! Bästa yran/stråk på länge länge. Micke har åkte hem men jag har en vecka till och stannar hos mom and dad veckan ut och vilar ut ;0)

Åsa

Kikar bara förbi för att kolla att du har en bra sommar. Kan kryssa för dig på listan nu. Du ser inte direkt ut att lida nöd!!!

Helen

Fina bilder! Men inte en enda från toakön på stråket. Vaffö de :-P Min semester är snart SLUT. Buäää... måste ändå bli någon rosékväll på maritebalkongen eller hur? Kram