Söndagsbilden

Jahaja, då har vi hunnit nå söndag då. Känner mig inte helt nöjd med det. Hade gärna dragit ut på helgen ett tag till.

Helgen har gått i rasande fart. Landade hemma i fredagseftermiddag efter en segdragen resa hem från Sälen. Middag med bästa familjen, vi firade extra eftersom Sandra kommit hem över helgen  :-)

Lördag rände vi runt lite på stan, grillmiddag med bästa familjen igen och sen in till stan och glodde på Cruisingen där det brändes mycket däck, glänstes med måååånga snygga bilar och bara var allmänt underhållande.

Idag söndag har det promenerats i sommarljumma vindar, tvättats bil, jobbats lite, fått hem efterlängtad golfman och skickat älskad dotter söderut med flyg igen.

Lite tårar i ögonen på både Malin och mig när vi vinkade hej då på flyget. Kom hem snart igen Sandra!

Vovven är tråkigt nog fortfarande lite slö. Bättre kan jag nog ana men inte helt på topp och letar vatten så fort han kommer åt. Både för svalka och dryck. Imorron ska vi ta en riktig morronpromenad i tidig kyla. Hoppas det gör honom piggare. Han är ingen sommarhund den här jycken.

Nä, slut för ikväll. Ska avsluta med att kika på första avsnittet på Solsidan som börjat om på söndagarna. Missade kvällens så det får bli via intärnättet istället. Funkar fint

Gonatt
Kommenterat av andra...
Postat av: Sandra

Jag kommer så snart det går! Saknar er redan! Kramar

2011-05-23 @ 23:17:48

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Follow on Bloglovin