Onsdag före helgjobb

Ledig. Igen. Lätt att få mersmak. Lätt att önska massor av semester. Det finns så mycket på skulle-vilja-listan som väntar på sin tur.

Idag ska jag måla klart det sista av listerna och dörrarna i hallen och kanske gruva mig lite innan jag börjar måla taket som blev ett måste. Är nästan säker på det. Måstet alltså. Väggar och snickerier är kritvita nu och rimmar illa med beige-aktigt tak. Ser smutsigt ut. Gruvsamheten består i att måla taket när väggarna är klara, vill slippa tapetsera om för att det droppat färg någonstans.

Påskledigheten har varit fin och innehållet lite blandat: Kollbullar på isar.  Pimpelfiske utan resultat. Sill och potatis.  Smörgåstårta och västerbottenpaj. Småkusiner. Skoter. Längdtur. Febrig Joel. Uterumsmys. Dotter som tycker att hon är för stor för att leta påskägg. Mamma som gömde ändå. Bofinkar i massor. Påskbål. Halva släkten som utlovat ett 1-årigt godislöfte. Inget snarra på väldigt länge alltså.

På ett ungefär.

Igår blev det spontanbio. Phuket-filmen som var riktigt sevärd. Skrattvänlig och lättsam. Popkorn och Cola-Light på det.

Nämen om man skulle ge sig i kast med lite målning då.

2 kommentarer
Lisbom - Lisas Teckningar

Tack! Vad roligt att höra! ^^

Sandra

Ååh vad fint det blir!