Kasst

Hualigen va kass jag varit på att uppdatera. Å jösses vad tråkigt det blir här inne då  :-(
 
Snabb genomgång av veckans händelser:
 
  • Helgen förträffligt fin, fredag kväll på Marité mm, skithärlig kväll och natt. Hemma först vid 4-draget och taxichaffisen hävdade att mitt hem inte finns på kartan. Nämen va fa*n ska man med GPS till om inte alla adresser finns i den. Sur var han också.
  • Lördagkväll en ännu finare kväll med fnittriga damer, lite käk och mycket rosévin och jordgubbar. Inslag av lite dramatik då E´s dotter (som var kvällens chaufför) på sin andra dag med nytaget körkort kör på ett rådjur mitt i natten. Stackar´n tyckte nog det var i läskigaste laget.
  • Söndag, en hempiffardag igen. Projekt rabatt-rensning mm.
  • Måndag, jobb igen, pust och stön och toksvårt att ta sig ur sängen... Kvällen avslutades på bilbingo med Malin. Fy för den lede vad långtråkig syssla...
  • Tisdag... fortsättningen på rabattrensningen. Inte högst på rolighetslistan så det fick bli ett avbrott med lite pyssel. Fixade skyltar med namnet på en del av växerna som finns i rabatten. Dagens roligaste var ändå att B och I kom och hälsade på, helt oväntat. Oväntat pigg och ingen rullator behövdes för att gå, bara lite armkroks-stöd. Pigg och glad i allmänhet. Fy f*n så roligt! Och FuckYou-finger till den läkare som sa att han lika gärna kunde sluta försöka träna eftersom det ändå inte fanns förutsättningar för att kunna bli bättre. Tjohooo vilken seger!
Nämen då var det lunch då...
1 kommentar
Ingrid

Hoppas ni har en bra sommar där uppåt landet, känns som ni haft så de senaste åren. Här har det först nu kännts som sommar, fast idag är ordningen återställd och det regnar..