Helgen som kom och gick...

Som vanligt så har helgen rusat förbi och på söndagen står man där och undrar vad fasen det var som virvlade förbi och gjorde slir-spår i gruset liksom... Temat för helgen verkar varit: 'något att äta, någonting att dricka...' iaf summerat så här i efterhand  ;-)
 
Kort resumé lördag:  GRILLAT-BÅTLIV-JORDGUBBAR-BAD-FIKA på repeat hela dagen. Härlig dag med härligt väder.
 
Gårdagen såg ungefär likadan ut om vi tar bort det grillmiddag och grill-lunch. Först en tur upp på Rödön och en fika på Jordgubbslandet. Mycket folk, gott fika och fint väder.
 
Senare ut på Verkön för att testa det 'nygamla' slottets servering. Skitmysigt och verkligen häftigt att det kommit igång igen. Faktiskt enkelt att ta sig dit trots att det ligger på en ö som måste nås via en annan ö. Först bil ut till Andersön och med färja över till Norderön och därifrån båt-taxi över till Verkön. Båt-taxi´n går oavbrutet mellan bryggorna och är han inte på plats är han tillbaka på några minuter så ev väntan blir hur som helst inte lång. 50 kr per person (tur och retur) är ju billigt som tusan och det betalar man på restaurangnotan.
 
Nu får vi hoppas att alla turister verkligen hittar ut till ön också, så att restaurangen kan bli kvar...
 
På samma tema så fortsätter senare kvällen med ännu mer i magen då det vankas semesterfika hos brorsan med familj och tillsist då för att inte riskera att det fanns minsta lilla utrymme kvar i magsäcken som möjligen inte var överfull blev det ett stort lass med pop-korn på bio.
 
Film: Camilla Läckbergs 'Tyskungen'. Nja, den var rätt tam och intetsägande och får nog inte mer än en 3 varmkorvar med bröd (av 5)
 
Jamensådärdåvarhelgenredovisad
 
6 dagar kvar till semester förresten  :-)
 
 
 
Verkö Slott
0 kommentarer