Söndagsbilden

Slut på helgen och kvar är lite jobb, ut och kvällsvattna samt locka in katten...
 
Vi startade upp Roffes semester med balkonghäng hos härliga människor i Åre. En ljum och skön kväll...
 
I Lördags en långtur till Hoting på trav. Lite roligt att åka ut obygden sådär, en pyttliten travbana med mycket folk, bra väder och trevligt. Små gäststallar som såg ut som  något från en tomteplanch när man var liten. Ni vet en sån där som tomten alltid höll till i ett stall som är pyttelitet och det hänger lyktor på väggen och seldon över boxkanten åsså någon halmbunt i hornet. Hemtrevligt-gulligt på nåt sätt. De här stora bamsingarna till hästar kom knappt in. Dessutom hade de badplats med brygga. Hästarna alltså. Där fick de svalka och tvätt efter loppet. :-D
 
Lördagkväll körde vi middag på Bishops terass. God mat och härligt väder, en faslig vänta på maten dock. Tror vi väntade i nära nog en timma. Nåja, trevligt och gott som sagt.
 
Idag hemmadag, jobbat en del och sen haft fina familjen på middag. Mattias-kusin är uppe på besök hos sina päron i torpet och vi passade på att träffas lite innan han drar hemöver igen.
 
Sa jag att sommarvärmen är tillbaka igen? Inte? Det är den. Härligt för oss som hunnit bli rejält svältfödda på sol och varma vindar.
 
Nähä, dags att krypa till kojs kanske. Roffe har ju semester som sagt, känns lite segt att jag skall jobba ett par veckor till.
 
En tråkig grej i helgen. Vuxna människor om inte kan uppföra vuxet. Inte första gången. Otäckt, fegt och framförallt obehagligt!
 
Tjohej... Välkommen måndag
 
Förresten, den här spindeln har byggt sig ett hem hos oss. Jag tycker den är skitläskig, och extra läskig blir den
 i närbild. Rätt stor är den också. Korsspindel heter den, kan man faktiskt ana, men jag googlade fram det. Detta fantastiska sätt att hämta information på. Googla. Fotot är brosans... 
 
 
 
 
 
 
2 kommentarer
Ida

Men usch vilken äcklig!

Anneli

Näfyyyy! du måste varna innan du postar såna äckelbilder Helen! Ja svimmar så läbbigt!