Påskuppdatering

Efter en lång tystnad är det dags att damma av här inne och skicka upp ett nytt inlägg. 
Tiden går snabbt och vi har precis avslutat en lång påskledighet. En hel vecka! Ja, vet. Lyckost mig!
 
Ute har det varit milt väder en längre tid så snön tinar bort i rask takt. Nöjd tittar jag på  :-)
 
Ja, vad har hänt den senaste tiden, en sammanfattning kommer här:
 
Påsken började umgänge med Sanna och Andreas och deras fina norska familj. Roliga diskussioner, mycket skratt och trevligt sällskap i några dagar. 
 
Sandra och Dan körde skidloppet 'Åk en mil vinn en bil' i Storhogna. Agerade supporter och ivrig påhejare och spenderade dagen på fjället tillsammans med dryga 2000 personer till. Åkte dock hem i samma bil som vi åkte dit med  :-)
 
Skoterkörning i 'egen' fjällmiljö hör till påsktraditionerna, ett helt gäng samlade på vår lilla tjärn, detta året utan världsbästa väderförhållanden. Kolbullar, grillad korv och varm choklad smakar ändå som allra bäst i en snögrop i fjällen.
 
Familjemiddagar med finaste familjen blandat med påskägg och skidturer på isen.
 
En dag i Årefjällens backar med Joel. Ledighetsveckans soligaste dag fick vi!
 
 
Vi har också samlats för att låta älskade morbror landa för sista vilan i jämtländsk jord. En kall och flurig, typiskt jämtländsk aprilvädersdag ringde kyrk-klockorna än en gång för att hedra honom. Fint trots allt, men hur vi än vänder och vrider på det är väldigt overkligt fortfarande.
 
Min fina östgöta-familj har alltså firat jämtlandspåsk, det var ett tag sen sist, gissar att det kommer dröja innan det sker igen eftersom vi lyckades servera ett rätt uselt väder trots allt. Härligt att ses är det alldeles oavsett <3 och det är väldigt tomt när alla dragit hemöver som sagt... 
 
 
Dåså... uppdatering klar och jag önskar er en skön måndagkväll. P.S ÖFK spelar sin första allsvenska match ikväll. Mot Hammarby. Håll tummarna!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommenterat av andra...
Postat av: Linda

Ser ut som en påsk ska vara :-) Massor med familj ohc ännu mera käk. Vi åkte inte upp detta året, jag jobbae långfr och Micke har inte haft extra ledigt. Nästa år åker vi hem <3

2016-04-05 @ 13:12:29

Här kan du lämna ditt avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (kommer inte visas i bloggen)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Follow on Bloglovin