Söndagkväll

Dags att göra kväll, hängt länge i uterummet, kurat med att kika på film och lyssna på ljudbok. Grejar i tvättstugan och det var perfekt i mellanrummet mellan spackel-lager och målning. 
 
Fredagkväll efter en kortare promenad med Lex så blev han dålig i bak-kroppen, väldigt svag och vinglig och hade först svårt att ta sig ur bilen och in och senare också svårt att kliva upp. OK senare på natten dock. Det är så förfärligt jobbigt att se tecknen på att han åldras ganska snabbt. Mycket snabbare än jag vill se och erkänna. Älskade älskade finaste! 
 
Lördagen var en dag i torpet. Plockade ur och städade ihop. Konstig känsla att åka därifrån och inse att det inte längre är som vanligt. Inga fler fikastunder, inga glada skratt, bus och goda grillmiddagar. Han saknas väldigt tydligt. Det finns en plats som alltid är tom. Tittade lite extra innan vi gick, på platsen vid köksbordet. Platsen där färgen på bordsskivan är lite extra sliten. Precis intill burken med hundgodis  <3  
 
Lite fix på Joels växthus har också hunnits med, många meter list som skulle upp. Pilligt och tålamodsprövande men snart är det bara själva glaset som skall upp och sen skall jag få gå på kalas. Han skall ha stor invigning säger han och det är någon av en VIP-inbjudan. Stolt innehar jag 1 av hittills 2 inbjudningskort. 
 
Nämen då var det måndag helt plötsligt, och jag behöver sova....
 
Foto på lilla skruttungen Emma som åker 'båt' med alla andra grejar med växthuset
 
 
0 kommentarer